22 Ιουν 2017

Στη Βουλή δικογραφία για τις παράνομες προσλήψεις στο ΚΕΕΛΠΝΟ επί Άδωνι Γεωργιάδη

Περιλαμβάνει κατάθεση του αν. υπουργού υγείας Παύλου Πολάκη, ο οποίος καταγγέλλει την τότε ηγεσία του υπουργείου

   Δικογραφία για παράνομες προσλήψεις στο ΚΕΕΛΠΝΟ διαβιβάστηκε, με βάση τον νόμο περί ευθύνης υπουργών, στη Βουλή από τον υπουργό Δικαιοσύνης, Σταύρο Κοντονή.
   Σύμφωνα με την ανακοίνωση του υπουργείου «ο υπουργός διαβίβασε στη Βουλή τη δικογραφία που αφορά την εμπλοκή πολιτικών προσώπων για παράνομες προσλήψεις στο ΚΕΕΛΠΝΟ την περίοδο από τον Ιούνιο του 2013 έως τον Ιούνιο του 2014», περίοδος κατά την οποία, στη θέση του υπουργού Υγείας, βρισκόταν ο νυν αντιπρόεδρος και βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνις Γεωργιάδης.
   Σύμφωνα με πληροφορίες, το σκέλος της δικογραφίας του ΚΕΕΛΠΝΟ που στάλθηκε από την Εισαγγελία Διαφθοράς στη Βουλή, με το νόμο περί ευθύνης υπουργών, περιλαμβάνει κατάθεση του αναπληρωτή υπουργού υγείας Παύλου Πολάκη, ο οποίος καταγγέλλει την ηγεσία του υπουργείου την επίμαχη περίοδο για παράνομες προσλήψεις.
   Αξίζει να σημειωθεί ότι το σκέλος των παράνομων προσλήψεων έχει ενσωματωθεί στη δικογραφία του ΚΕΕΛΠΝΟ που ήδη ερευνάται από την Εισαγγελία Διαφθοράς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.