20 Ιουν 2017

Ένας νέος και άφθαρτος πολιτικός στην πόλη μας, ο... Ανδρέας Λοβέρδος!

Τι είπε και τι δεν είπε...

   Ο πρώην υφυπουργός Εξωτερικών στην κυβέρνηση Σημίτη, ο πρώην υπουργός Εργασίας στην κυβέρνηση Γ.Παπανδρέου, ο πρώην υπουργός Υγείας στην κυβέρνηση Παπαδήμου, ο πρώην υπουργός Παιδείας στην κυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου, κ. Ανδρέας Λοβέρδος, ήρθε στην Άρτα και παρουσιάστηκε ως κομιστής του νέου, άφθαρτου και ελπιδοφόρου.
   Δεν βρήκε μία κουβέντα αυτοκριτικής για τις πολιτικές των κυβερνήσεων που υπηρέτησε, οι οποίες βύθισαν την χώρα και τους Έλληνες σε τέτοια κρίση, που μόνο μετά από πολέμους συναντάται.
   Δεν αισθάνθηκε την ανάγκη να ζητήσει μία συγνώμη από τον κόσμο για τα πεπραγμένα των κυβερνήσεων που συμμετείχε και τα καταστροφικά αποτελέσματά τους, στα οποία έβαλε κι αυτός το λιθαράκι που του αναλογούσε. Αντιθέτως, με στόμφο και -όπως θα μπορούσε κάποιος να τονίσει- με περισσή αλαζονεία, σχολιάζοντας την μετακίνηση παλαιών ψηφοφόρων του ΠΑΣΟΚ προς τον ΣΥΡΙΖΑ, αυτό που βρήκε να πει, ήταν "Κακό του κεφαλιού τους".
   Όμως, να μην κάνω μόνο αρνητικές αναφορές για την παρουσία του κ. Λοβέρδου στην πόλη μας. Για παράδειγμα, κατανόησα πλήρως την απουσία οποιασδήποτε αναφοράς σε "απαγορευμένες" λέξεις, όπως "διαφθορά" και "διαπλοκή", καθώς αυτό τον καιρό διεξάγεται η συζήτηση για το αμαρτωλό Ερρίκος Ντυνάν στην Εξεταστική Επιτροπή της Βουλής για την Υγεία και θα δημιουργούσε ομολογουμένως "στενάχωρους" συνειρμούς στους παρευρισκόμενους.
   Και τελικά, θα συμφωνήσω με την επισήμανσή του ότι οι εκλογές πρέπει να γίνονται κάθε 4 χρόνια. Καλό θα ήταν, όμως, να το πει και στην πρόεδρό του, κ. Γεννηματά, η οποία, μέχρι τώρα, συντάσσεται με το καθ΄εκάστην και αργία επαναλαμβανόμενο αίτημα του κ. Μητσοτάκη, για εκλογές.

η φωτό από τον προσωπικό λογαριασμό του κ. Λοβέρδου στο twitter:


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.