20 Ιουν 2017

Δύο εξαιρετικές ερμηνεύτριες, δύο ξεχωριστές συναυλίες, μάς περιμένουν σε μία μόνο συναρπαστική βραδιά

- Από το ΚΕΘΕΑ Ήπειρος για την Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών
- ...γιατί ΧΩΡΙΣ ΕΣΕΝΑ ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ

   Ο Σύλλογος Οικογένειας του ΚΕΘΕΑ ΗΠΕΙΡΟΣ μάς προσκαλεί στη μεγάλη συναυλία που διοργανώνει την Κυριακή 25 Ιουνίου 2017, στο Υπαίθριο Θέατρο Ε.Η.Μ. Φρόντζου.
   Σε δύο ξεχωριστές συναυλίες, την ίδια βραδιά, θα εμφανιστούν η Ελένη Τσαλιγοπούλου με τους Bogaz Musique και η Γιώτα Νέγκα.
   Η Ελένη Τσαλιγοπούλου και οι Bogaz Musique με τον καθηλωτικό τους ήχο και τον μοναδικό επικοινωνιακό τρόπο στήνουν μια υπέροχη μουσική γιορτή, γεμάτη από πολύτιμα τραγούδια που όλοι έχουμε αγαπήσει. Με ιδιαίτερο, καλοδουλεμένο και αριστοτεχνικά ανανεωμένο ήχο, τον bogaz ήχο που έχουν διαμορφώσει από κοινού τα τελευταία χρόνια, αλλά και με την καθηλωτική ερμηνεία της Ελένης Τσαλιγοπούλου, κάθε εμφάνισή τους είναι μια συναρπαστική, λυτρωτική μουσική εμπειρία.
   Η Γιώτα Νέγκα, με στιβαρή και ουσιαστική ερμηνεία, που ξεκινά από τις σπουδαίες λαϊκές φωνές του παρελθόντος, θυμάται τραγούδια που αγαπά, με κοινό χαρακτηριστικό τη σπουδαιότητα και την απήχησή τους. Αγαπημένα, ιστορικά τραγούδια κορυφαίων συνθετών, τραγούδια που αποδέχτηκε ως «δώρο» από σπουδαίους δημιουργούς και έγιναν σταθμός στην πορεία της αλλά και απρόσμενες επιλογές, συνθέτουν μία απόλυτα προσωπική συναυλία, από μία σπουδαία φωνή.
   Δύο εξαιρετικές ερμηνεύτριες και δύο ξεχωριστές συναυλίες μάς περιμένουν σε μία μόνο συναρπαστική βραδιά, με σκοπό να γιορτάσουμε μαζί την Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών γιατί ΧΩΡΙΣ ΕΣΕΝΑ ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ.
   Το ΚΕΘΕΑ ΗΠΕΙΡΟΣ είναι ένα από τα Ανοιχτά Θεραπευτικά Προγράμματα του ΚΕΘΕΑ, που απευθύνεται σε χρήστες ψυχοτρόπων ουσιών και τις οικογένειές τους στην ευρύτερη περιοχή της Δυτικής Ελλάδας. Πάνω από 900 χρήστες και 1450 γονείς, συγγενείς και φίλοι χρηστών έχουν απευθυνθεί στο Πρόγραμμα το οποίο λειτουργεί από το Σεπτέμβριο του 2007.
   Τα έσοδα θα διατεθούν στο ΚΕΘΕΑ ΗΠΕΙΡΟΣ.
   Υπαίθριο Δημοτικό Θέατρο Ε.Η.Μ. ΦΡΟΝΤΖΟΥ
   Ώρα έναρξης: 21:30
   Τιμή προπώλησης: 12 Ευρώ – Ταμείο: 14 Ευρώ
   Προπώληση εισιτηρίων: ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΑ ΠΡΟΚΟΣ και ROCK SHOP

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.