11 Ιουν 2017

Δύο αγώνες ορεινής ποδηλασίας σήμερα, στα υπέροχα Ζαγοροχώρια

Τo Zagori Mountain Bike επιστρέφει για πέμπτη χρονιά

   To Zagori Mountain Bike επιστρέφει για πέμπτη χρονιά, ακόμη πιο δυναμικά στο μοναδικό ορεινό τοπίο της Τύμφης, με δύο αγώνες ορεινής ποδηλασίας 31km και 54 km στις 11 Iουνίου, στα υπέροχα Ζαγοροχώρια. Το Zagori Mountain Bike 2017, θα ανεβάσει την αδρεναλίνη στα ύψη και θα προσφέρει στους αθλητές που θα συμμετάσχουν, μια ανεπανάληπτη εμπειρία.
   Με σημείο εκκίνησης και τερματισμού το χωριό Κήποι (Μπάγια, για τους ντόπιους), οι διαδρομές των αγώνων περνούν μέσα από μονοπάτια, δασικούς δρόμους και πέτρινα γεφύρια, δίνοντας την δυνατότητα στους συμμετέχοντες αθλητές να ζήσουν το μεγαλείο της φύσης με όλες τους τις αισθήσεις.
   Η δυναμική που αναπτύσσει το Zagori Mountain Bike είναι μεγάλη, καθώς η περιοχή ενδείκνυται για καταπληκτικές ποδηλατικές διαδρομές σε ένα αγωνιστικό τερέν με μοναδική ποικιλομορφία και τεχνικές ιδιαιτερότητες. Το Zagori Mountain Bike, είναι ένα ποδηλατικό γεγονός που απευθύνεται σε όλους όσους αγαπούν το ποδήλατο βουνού και διεξάγεται σε ένα ορεινό τοπίο απαράμιλλου φυσικού κάλους.
   Η εκκίνηση και των δύο αγώνων δόθηκε στις 10:00 π.μ. στην πλατεία της Μπάγιας.
   Η διοργάνωση, ούτε και φέτος δεν θα αφήσει παραπονεμένους τους μικρούς μας φίλους! Έτσι για μία ακόμη χρονιά θα πραγματοποιηθεί ο παιδικός ποδηλατικός αγώνας, συνολικής απόστασης 1km, λίγη ώρα μετά την έναρξη των αγώνων των ενηλίκων.
πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.