11 Ιουν 2017

Το... ATM φρεσκοστυμένου χυμού, από πορτοκάλια Άρτας, τώρα και στον Βράχο Πρέβεζας

Δροσίζει και προβάλλει τα μνημεία και αξιοθέατα της Άρτας

   Ήταν Μάρτιος, όταν η εταιρεία "ΑΡΤΑ ΦΥΣΙΚΑ" υλοποίησε την ιδέα της και εγκατέστησε, σε δυο στρατηγικά σημεία της Άρτας, στην κεντρική πλατεία και στην πλατεία Κιλκίς, δύο αυτόματους πωλητές φυσικού χυμού από πορτοκάλια Άρτας.
   Ήταν μια πρωτοποριακή κίνηση σε πανελλαδικό επίπεδο, καθώς οι πολίτες, με μια απλή κίνηση, μπορούν να πιουν φρεσκοστυμένο χυμό, μια κίνηση που γνώρισε μεγάλη επιτυχία.
   Η εταιρεία είχε, από τότε, δημοσιοποιήσει το σχέδιό της, να τοποθετήσει ανάλογους
αυτόματους πωλητές φυσικού χυμού και σε τουριστικές περιοχές εκτός Άρτας, όπου, θα δίνονταν η ευκαιρία να προβληθούν τα μνημεία και τα αξιοθέατα της περιοχής μας, μέσω της οθόνης, που βρίσκεται ενσωματωμένη στο περίπτερο του αυτόματου πωλητή.
   Στα μέσα Μαΐου, η εταιρεία είχε προαναγγείλει, με ποστάρισμα στη σελίδα της στο facebook, την πρόθεσή της να τοποθετήσει αυτόματο πωλητή την παραλία Βράχου Πρέβεζας, ένα μέρος που συγκεντρώνει χιλιάδες επισκεπτών κάθε καλοκαίρι.


   Πραγματικά, πριν λίγες ημέρες, ο πρώτος αυτόματος πωλητής τοποθετήθηκε στην παραλία του Βράχου, έξω από το Vrachos Holidays Hotel Apartments, έτοιμος να δροσίζει καθ' όλη την διάρκεια του καλοκαιριού!
   Και η προσπάθεια δεν σταματά εδώ, καθώς, στο άμεσο μέλλον, θα τοποθετηθούν ανάλογοι αυτόματοι πωλητές χυμού και σε άλλες τουριστικές περιοχές της Ηπείρου!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.