13 Ιουν 2017

Τι δεν μας είπαν τα κανάλια την Τρίτη 13 Ιουνίου 2017

Μυωπική τηλε-όραση...


   Στο επίκεντρο των δελτίων ειδήσεων η επόμενη μέρα του σεισμού στη Λέσβο, οι αντιδράσεις στο Μενίδι μετά τον θάνατο του 11χρονου μαθητή, δηλώσεις και αναλύσεις ενόψει Eurogroup...
   Υπήρξαν, όμως, όπως πάντα, και οι ειδήσεις που τα κανάλια είτε δεν... βλέπουν είτε περνούν στα ψιλά...
   Ας δούμε μερικές:

Αλ. Τσίπρας: Πηγαίνουμε συγκροτημένα με σχέδιο και συμμαχίες σε μια κρίσιμη διαπραγμάτευση

Στο επίκεντρο της συνεδρίασης του υπουργικού συμβουλίου βρέθηκε η θέση με την οποία προσέρχεται η ελληνική πλευρά στη συνεδρίαση των υπουργών Οικονομικών της Ευρωζώνης. «Σε αυτήν τη μάχη πηγαίνουμε συγκροτημένα με σχέδιο, με συμμαχίες, γνωρίζοντας τι θέλουμε να κερδίσουμε, τι να αποφύγουμε και πρέπει αυτός ο σχεδιασμός καθώς και οι εναλλακτικές να είναι συλλογικά συμπεφωνημένα από το Υπουργικό Συμβούλιο» τόνισε ο πρωθυπουργός. (αναλυτικά)

ΟΟΣΑ: Το ποσοστό της απασχόλησης θα αυξηθεί κατά 2 μονάδες στην Ελλάδα μέχρι το 2018

Το ποσοστό απασχόλησης στην Ελλάδα, που αυξάνεται σταδιακά από τα τέλη του 2013, εκτιμάται ότι θα φθάσει στο 48% στο τελευταίο τρίμηνο του 2018 από 46% στο αντίστοιχο τρίμηνο του 2016. (αναλυτικά)

Ο ΣΥΡΙΖΑ για το τραγικό περιστατικό στο Μενίδι

«Το συγκεκριμένο τραγικό περιστατικό δεν μπορεί να γίνεται αντικείμενο μικροπολιτικής εκμετάλλευσης, όπως συστηματικά κάνει η ΝΔ, επιχειρώντας να κρύψει τις τεράστιες ευθύνες των προηγούμενων κυβερνήσεων, ούτε βέβαια να γίνεται αφορμή για ακροδεξιά παραληρήματα και ρατσιστικά κηρύγματα, σπέρνοντας τη διχόνοια και δηλητηριάζοντας τους ανθρώπους που, εύλογα, ανησυχούν». (αναλυτικά)

Ρ. Αντωνοπούλου: Κύριε Βρούτση, δεν μετράει η αύξηση της απασχόλησης και στον τουρισμό;

«Δεν πανηγυρίζουμε, καταγράφουμε για να μην κινδυνολογούμε». (αναλυτικά)

Νέα έργα 25,2 εκατ. ευρώ στην Ήπειρο

Με απόφαση του Αναπληρωτή Υπουργού Οικονομίας και Ανάπτυξης Αλέξη Χαρίτση, εντάσσονται στο εθνικό σκέλος του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων, 6 νέα έργα στην Περιφέρεια Ηπείρου, με συνολική χρηματοδότηση 25,2 εκατ. ευρώ. (αναλυτικά)

«Η συμμετοχή της ελληνικής κυβέρνησης στο ΔΣ του ILO αποτελεί μία πολύ σημαντική εξέλιξη»

Στο πλαίσιο της 106ης Συνόδου της Διεθνούς Συνδιάσκεψης Εργασίας, της Διεθνούς Οργάνωσης Εργασίας (ILO), που πραγματοποιείται από τις 5 έως τις 16 Ιουνίου 2017 στη Γενεύη, η Ελλάδα εξελέγη, μετά από 12 χρόνια, αναπληρωματικό μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Οργάνωσης, για την περίοδο 2017-2020. (αναλυτικά)

Επιδότηση ενοικίου κι όχι καταυλισμοί για τους σεισμοπαθείς της Μυτιλήνης

Επιδότηση ενοικίου και όχι καταυλισμούς σχεδιάζει η κυβέρνηση για τους πληγέντες της Μυτιλήνης. (αναλυτικά)

Πραγματικότητα η εφημεριακή λειτουργία του ΠΕΔΥ Αλεξάνδρας

Δημοσιεύτηκε σε ΦΕΚ (1974/B/7-6-17) η απόφαση των υπουργών Υγείας, Ανδρέα Ξανθού και του Αναπληρωτή υπουργού Οικονομικών, Γιώργου Χουλιαράκη για την εφημεριακή λειτουργία του ΠΕΔΥ – Μ.Υ. Αλεξάνδρας. (αναλυτικά)

Μειώθηκε στα 56,9 δισ. ευρώ ο δανεισμός των ελληνικών τραπεζών από το ευρωσύστημα στο τέλος Μαΐου

Ο δανεισμός από τον μηχανισμό ELA περιορίστηκε στα 40,7 δισ. ευρώ από 42,1 δισ. ευρώ. (αναλυτικά)

Απόδοση σε δημόσια χρήση του πρώην στρατοπέδου “Κόδρα”

Την απόδοση σε δημόσια χρήση του πρώην στρατοπέδου "Κόδρα" στην Καλαμαριά, με σκοπό τη δημιουργία ενός υπερτοπικού πάρκου πολλαπλών χρήσεων, για όλη τη Θεσσαλονίκη, ανακοίνωσε ο υπουργός Επικρατείας Χριστόφορος Βερναρδάκης, στη διάρκεια εκδήλωσης που οργάνωσε η Ριζοσπαστική Ενωτική Δημοτική Κίνηση Καλαμαριάς. (αναλυτικά)

Εγγραφές για τις Επαγγελματικές Σχολές Μαθητείας του ΟΑΕΔ

Κατά το σχολικό έτος 2017-18, θα εισαχθούν στις Επαγγελματικές Σχολές Μαθητείας του ΟΑΕΔ 6.460 μαθητές και μαθήτριες προκειμένου να εκπαιδευτούν σε 31 ειδικότητες με ζήτηση στην αγορά εργασίας, αναφέρει το δελτίο Τύπου του Οργανισμού. (αναλυτικά)

Σχεδόν ένας στους τέσσερις Έλληνες εργοδότες προβλέπει αύξηση στις προσλήψεις το επόμενο τρίμηνο

Σύμφωνα με έρευνα της ManpowerGroup. (αναλυτικά)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.