14 Μαΐ 2017

Όλγα Γεροβασίλη στο twitter: Αμετανόητος ο Μητσοτάκης, αναπολεί τις απολύσεις στο Δημόσιο

- Εργαζόμενοι στην καθαριότητα; Δεν χρειάζονται!
- Οι σχολικοί φύλακες; Δεν χρειάζονται!
- Το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους; Δεν χρειάζονται!
- Αθρόες απολύσεις, προς όφελος των συμφερόντων που τόσα χρόνια λυμαίνονταν τα κρατικά ταμεία με τις αναθέσεις εργολαβιών σε ιδιώτες


   Επίθεση στον Κυριάκο Μητσοτάκη εξαπέλυσε η υπουργός Διοικητικής Ανασυγκρότησης, Όλγα Γεροβασίλη, αναφορικά με όσα υποστήριξε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης μιλώντας στο ΣΕΒ, όπου, ξεδιπλώνοντας το αντικοινωνικό του μένος, χωρίς κανέναν ενδοιασμό ή ίχνος ντροπής, χαρακτήρισε «άχρηστους» τους εργαζόμενους του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους, τους σχολικούς φύλακες και τις καθαρίστριες και δεσμεύθηκε για αθρόες απολύσεις στο Δημόσιο, εάν και όποτε κυβερνήσει, προς όφελος των συμφερόντων που τόσα χρόνια λυμαίνονταν τα κρατικά ταμεία με τις αναθέσεις εργολαβιών σε ιδιώτες.
   Εννοείται, πως ο Μητσοτάκης, ακούστηκε πολύ ευχάριστος, στην εκδήλωση του ΣΕΒ, αφού εκεί διαθέτουν ευήκοα ώτα σε κάθε πρόταση αναδιανομής πόρων και εξουσίας υπέρ των ιδιωτικών συμφερόντων. Δυστυχώς, όμως, για τον ίδιο αλλά ευτυχώς για το λαό και την κοινωνία, ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν θα έχει ποτέ τη δυνατότητα να εφαρμόσει τις αντικοινωνικές του πολιτικές.
   Η Όλγα Γεροβασίλη απάντησε στον Κυριάκο Μητσοτάκη με διαδοχικές αναρτήσεις στον λογαριασμό της στο twitter.
   «Στην αγωνία των συμβασιούχων της καθαριότητας των Δήμων ο κ. Μητσοτάκης απάντησε καθαρά επιτέλους: Δεν χρειάζονται» έγραψε η υπουργός Διοικητικής Ανασυγκρότησης, ενώ, σε δεύτερη ανάρτησή της, τόνισε «Κυρ. Μητσοτάκης: Το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους δεν χρειάζεται».
   Η κ. Γεροβασίλη αναφέρει επίσης «Κυρ. Μητσοτάκης: Οι σχολικοί φύλακες δεν χρειάζονται» και, καταλήγοντας, αναφέρει στην ανάρτηση της «Αμετανόητος ο κ. Μητσοτάκης. Αναπολεί τις απολύσεις στο Δημόσιο».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.