5 Μαΐ 2017

Ένας μήνας λειτουργίας για την εφαρμογή «infogov» σε smartphones και tablets

- Περισσότεροι από 10.000 χρήστες έχουν ήδη εγκαταστήσει την εφαρμογή, τον πρώτο μήνα λειτουργίας της, διάστημα κατά το οποίο έχουν αναρτηθεί περισσότερες από 300 κυβερνητικές δράσεις
- Οι δράσεις του Υπουργείου Διοικητικής Ανασυγκρότησης

   Με ιδιαίτερη επιτυχία συμπληρώθηκε ο πρώτος μήνας λειτουργίας της εφαρμογής «infogov», μέσω της οποίας οι πολίτες ενημερώνονται για τις πρωτοβουλίες και δράσεις της Κυβέρνησης.
   Περισσότεροι από 10.000 χρήστες έχουν ήδη εγκαταστήσει την εφαρμογή «infogov» σε smartphones και tablets τον πρώτο μήνα λειτουργίας της, διάστημα κατά το οποίο έχουν αναρτηθεί περισσότερες από τριακόσιες κυβερνητικές δράσεις.
   Η εφαρμογή περιέχει τις ακόλουθες κατηγορίες:
      * Κοινωνική Αλληλεγγύη & Πρόνοια
      * Παιδεία
      * Υγεία
      * Ανάπτυξη & Οικονομία
      * Εργασία & Κοινωνική Ασφάλιση
      * Περιβάλλον & Ενέργεια
      * Αγροτική Ανάπτυξη
      * Πολιτισμός & Αθλητισμός
      * Δημόσια Διοίκηση & Αυτοδιοίκηση
      * Άλλα Θέματα
   Οι χρήστες έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν σε ποια/ες από τις παραπάνω κατηγορίες θεμάτων θέλουν να ενημερώνονται μέσω αυτόματων ειδοποιήσεων, ενεργοποιώντας την αντίστοιχη επιλογή «notification» για την κάθε κατηγορία.
   Οι δράσεις του Υπουργείου Διοικητικής Ανασυγκρότησης καταγράφονται στην κατηγορία «Δημόσια Διοίκηση & Αυτοδιοίκηση». Μεταξύ αυτών η προκήρυξη πλήρωσης οριζόντιων θέσεων Γενικών Διευθυντών Υπουργείων, διαδικασία που αξιοποιεί το στελεχιακό δυναμικό του δημοσίου τομέα με αντικειμενικά κριτήρια, καθώς για πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια θα διενεργηθούν κρίσεις προϊσταμένων στο Δημόσιο.
   Επιπλέον, οι χρήστες της εφαρμογής μπορούν να ενημερωθούν για την πρώτη προκήρυξη του ΑΣΕΠ με το νέο σύστημα προσλήψεων ειδικών κατηγοριών του ν. 4440/2016 που προβλέπει ποσοστό 15% για άτομα με αναπηρία, αλλά και για τη διεξαγωγή της «δομημένης συνέντευξης», που κατοχυρώνει την αξιοκρατική και διαφανή επιλογή των στελεχών του δημόσιου τομέα που θα κληθούν να αναλάβουν θέσεις προϊσταμένων.
   Η εφαρμογή «infogov» είναι διαθέσιμη στα λειτουργικά συστήματα «android» και «ios» και μπορείτε να την κατεβάσετε σε smartphones και σε tablets από το «Play Store <https://play.google.com/store/apps/details?id=gov.goverment.infogov>» ή το «App Store <https://itunes.apple.com/app/id1141405510>».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.