5 Μαΐ 2017

Εκτός από τζάμπα μάγκας, ο Μητσοτάκης αποδεικνύεται και... τζάμπα χουβαρντάς!!!

Στη Βουλή τα καταψηφίζει, στα... κανάλια κάνει ρελάνς!!!

   Ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης τον είχε πει "τζάμπα μάγκα". Όμως, εκτός από τζάμπα μάγκας, ο Κυριάκος Μητσοτάκης αποδεικνύεται ότι είναι και τζάμπα χουβαρντάς!!!
   Κόπτεται για τον λαό και καλεί την κυβέρνηση να δώσει 900 εκατομμύρια από το πλεόνασμα του 2016. Λες και δεν ξέρει ότι το υπερβάλον πλεόνασμα δίνεται την ίδια χρονιά που επιτεύχθηκε, όπως έγινε με τα 617 εκατομμύρια, την 13η σύνταξη, που έδωσε η κυβέρνηση σε 1,6 εκατομμύρια συνταξιούχους τον περασμένο Δεκέμβρη, από το πλεόνασμα του 2016. Αυτό ακριβώς, δηλαδή, που καταψήφισε ο Μητσοτάκης! Και που το κατήγγειλε στον Σόιμπλε ως "μονομερή ενέργεια", για να δημιουργήσει πρόβλημα στα βραχυπρόθεσμα μέτρα για την μείωση του χρέους.
   Αλλά, δεν ήταν το μόνο μέτρο ανακούφισης του ελληνικού λαού που καταψήφισε ο Μητσοτάκης. Που νομίζει ότι έχουμε μνήμη χρυσόψαρου...
   Μήπως τα 2,5 εκατομμύρια ανασφάλιστων, που, επί ΝΔ-ΠΑΣΟΚ, πλήρωναν τα νοσήλια στα δημόσια νοσοκομεία, ξεχνούν ότι ο Μητσοτάκης καταψήφισε την ελεύθερη πρόσβασή τους στις δημόσιες δομές υγείας;
   Μήπως οι δεκάδες χιλιάδες μικρομεσαίοι ξεχνούν ότι ο Μητσοτάκης καταψήφισε τον εξωδικαστικό συμβιβασμό που δίνει ανάσα στις επιχειρήσεις τους και διασφαλίζει τις θέσεις εργασίας;
   Ευτυχώς που δεν έχει αυτός την κοινοβουλευτική πλειοψηφία κι έτσι τα μέτρα ανακούφισης ψηφίστηκαν κανονικά από τους βουλευτές της συμπολίτευσης. Όπως θα ψηφιστούν και τα θετικά μέτρα για το 2019 και το 2020. Αυτά που θα καταψηφίσει ο Μητσοτάκης!
   Αλλά είναι και η Φωφώ Γεννηματά, που κάνει ρελάνς και προτείνει 1,9 εκατομμύρια ευρώ! Καλά, γι' αυτό ας μην κάνω σχόλια. Περνάει τόσα πολλά η Φωφώ εκεί στο "ΠΑΣΟΚ, είναι εδώ ενωμένο δυνατό", που συμπάσχω μαζί της και δεν θέλω ούτε καν να την τρολάρω. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.