26 Μαΐ 2017

Ανακαλείται η απόφαση για το ταχυδρομείο Μηλιανών

Καθοριστικός ο ρόλος της υπουργού Διοικητικής Ανασυγκρότησης, Όλγας Γεροβασίλη

   Η οργανωμένη προσπάθεια των τελευταίων ημερών και οι συναντήσεις που προηγήθηκαν απέδωσε καρπούς. Έτσι, η απόφαση για κλείσιμο του ταχυδρομείου στα ορεινά Μηλιανά του Δήμου Γεωργίου Καραϊσκάκη ανακλήθηκε.
   Καθοριστικός φαίνεται ότι ήταν ο ρόλος της Υπουργού Διοικητικής Ανασυγκρότησης, Όλγας Γεροβασίλη, με την οποία είχε συναντηθεί, στο υπουργείο, ο Δήμαρχος Περικλής Μίγδος, επικεφαλής αντιπροσωπείας του Δήμου Γ. Καραϊσκάκη, στην οποία συμμετείχαν οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Γιώργος Κουρτέσας και Αιμίλιος Αντωνάκης, για το θέμα της αναστολής λειτουργίας του Ταχυδρομικού γραφείου Μηλιανών. Η Όλγα Γεροβασίλη είχε εκφράσει το αμέριστο ενδιαφέρον της για το παραπάνω θέμα και είχε διαβεβαιώσει ότι, σε ό,τι της αναλογεί, θα κάνει τα απαραίτητα για την συνέχιση της λειτουργίας του Ταχυδρομείου -και, όπως φαίνεται, η παρέμβασή της είχε θετικό αποτέλεσμα.
   Έτσι, αίσιο τέλος είχε η συνάντηση του Δημάρχου και των Δημοτικών Συμβούλων, μελών της επιτροπής, που ορίστηκε στην έκτακτη σύσκεψη για το Ταχυδρομείο των Μηλιανών, με την πρόεδρο των ΕΛΤΑ, Φρόσω Σταυράκη και τον Διευθύνοντα σύμβουλο των ΕΛΤΑ, Γιάννη Ζαρολιάγκη και τελικά, ανακλήθηκε η απόφαση αναστολής λειτουργίας του Ταχυδρομείου των Μηλιανών.    "Ευχαριστούμε τόσο την Διοίκηση των ΕΛΤΑ καθώς και όσους συνέβαλαν από την κεντρική εξουσία για την ευαισθητοποίηση στο πολύ σημαντικό αυτό θέμα για το Δήμο μας", σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση.
πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.