24 Μαΐ 2017

Από σήμερα οι αιτήσεις για θέσεις στους παιδικούς σταθμούς μέσω ΕΣΠΑ

Μέχρι τις 9 Ιουνίου η υποβολή ηλεκτρονικής αίτησης και η ταχυδρομική αποστολή των δικαιολογητικών


   Ξεκινούν από σήμερα οι αιτήσεις για θέσεις στους παιδικούς σταθμούς μέσω ΕΣΠΑ 2017 – 2018. Οι αιτήσεις γίνονται ηλεκτρονικά έως την 9η Ιουνίου 2017.
   Κάθε ενδιαφερόμενη/ος, για να συμμετάσχει στο πρόγραμμα της ΕΕΤΑΑ για τους παιδικούς σταθμούς ΕΣΠΑ 2017 - 2018, θα πρέπει:
   Να συμπληρώσει και να υποβάλει σε ηλεκτρονική μορφή στον ιστότοπο της Ε.Ε.Τ.Α.Α. (www.eetaa.gr, paidikoi.eetaa.gr) την φόρμα «Αίτηση Συμμετοχής», η οποία υπέχει θέση Υπεύθυνης Δήλωσης. Οι αιτήσεις συμμετοχής υποβάλλονται ηλεκτρονικά στο χρονικό διάστημα έως 9.6.2017, στην Διεύθυνση (www.eetaa.gr, paidikoi.eetaa.gr).
   Κάθε ωφελούμενος/η μπορεί να υποβάλει μια και μοναδική αίτηση, βάσει ΑΦΜ και ΑΜΚΑ, που θα δηλώσει κατά την ηλεκτρονική υποβολή. Καταληκτική ημερομηνία για την υποβολή των Αιτήσεων, ορίζεται η 9.6.2017 και ώρα 24:00.
   Παράλληλα, πρέπει να αποστείλει τα δικαιολογητικά συμμετοχής, μαζί με την εκτύπωση της ηλεκτρονικής αίτησης συμμετοχής, στην Ε.Ε.Τ.Α.Α, μόνο ταχυδρομικά ή με υπηρεσίες ταχυμεταφοράς (courier), στο χρονικό διάστημα από 24.5.2017 έως 9/6/2017. Καταληκτική ημερομηνία για την υποβολή των απαιτούμενων δικαιολογητικών, ορίζεται η 9.6.2017 και ώρα 24:00, βάσει απόδειξης ταχυδρομείου ή εταιρείας ταχυμεταφοράς (courier).
   Οι ενδιαφερόμενοι, όσον αφορά τον Δήμο Αρταίων, μπορούν να βρουν περισσότερες πληροφορίες για τα δικαιολογητικά της συμμετοχής στην ιστοσελίδα της ΕΕΤΑΑ (www.eetaa.gr και paidikoi.eetaa.gr), καθώς και στις Προϊστάμενες των Παιδικών-Βρεφονηπιακών Σταθμών του Δήμου Αρταίων και στο Γραφείο της Διεύθυνσης Προσχολικής Αγωγής (Διεύθυνση: 1ος Παιδικός Σταθμός -1ος όροφος).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.