17 Μαΐ 2017

Όλγα Γεροβασίλη: Ισορροπημένη, βιώσιμη και διαχειρίσιμη συμφωνία, που αποτελεί βήμα εξόδου από τη σκληρή επιτροπεία - VIDEO

Αξίζει να παρακολουθήσει κανείς το video, για να διαπιστώσει πώς κάποιος, όταν γνωρίζει το θέμα, μπορεί να σταθεί απέναντι σε... "απαιτητικούς" (sic) δημοσιογράφους

   «Είναι μία ισορροπημένη, βιώσιμη, διαχειρίσιμη συμφωνία, που αποτελεί βήμα εξόδου από τη σκληρή επιτροπεία», διεμήνυσε η υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης, Όλγα Γεροβασίλη, και εκτίμησε ότι θα ψηφιστούν οι πρόνοιές της το βράδυ της Πέμπτης, 18 Μαΐου, από τη συμπολίτευση.
   «Θέλω να δω ποιος δεν θα ψηφίσει τη μείωση των φορολογικών συντελεστών, της εισφοράς αλληλεγγύης, τη μείωση της εισφοράς στα φάρμακα…», σημείωσε η κ. Γεροβασίλη, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, στην εκπομπή "Αταίριαστοι" με τους δημοσιογράφους Γιάννη Ντσούνο και Χρήστο Κούτρα.
   Η υπουργός ανέφερε πως η κυβέρνηση δεν έχει παρεκκλίνει από αυτά που υπέγραψε το 2015 και πως το μνημόνιο λήγει το 2018, ενώ τόνισε ότι οι προβλέψεις από το 2019 και μετά εντάσσονται στο πλαίσιο του μεσοπρόθεσμου που έχουν την υποχρέωση να υποβάλλουν όλες οι χώρες της ΕΕ.
   Η κ. Γεροβασίλη επισήμανε πως εφόσον υπάρξει η ρύθμιση του χρέους, τότε η χώρα θα οδηγηθεί στην ανάπτυξη και συμπλήρωσε για τα μέτρα: «Εάν το ΔΝΤ δεν μπει στο πρόγραμμα, τίποτε από αυτά δεν θα ισχύει. Τότε θα κινηθούμε στο πλαίσιο που έχουμε υπογράψει με τους Ευρωπαίους για 3,5% πλεόνασμα».
πηγή: ΑΠΕ/ΜΠΕ

Δείτε εδώ ολόκληρη τη συνέντευξη
http://www.skai.gr/player/tv/?mmid=289574

σημ. Τηλεβόα: Αξίζει να παρακολουθήσει κανείς το video, για να διαπιστώσει πώς κάποιος όταν γνωρίζει το θέμα, μπορεί να σταθεί απέναντι σε "απαιτητικούς" (sic) δημοσιογράφους...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.