8 Μαΐ 2017

Ο Αλέξης Τσίπρας απέδωσε τα εύσημα σε υπάλληλο, που, με πρωτοβουλία του, εξοικονόμησε 904.000 € ετησίως

Ο Μητσοτάκης θα απέλυε τον υπάλληλο, για να δείξει περικοπή δαπανών και θα έβαζε πληροφοριακό σύστημα Siemens

   Την πρωτοβουλία του υπαλλήλου του ΟΑΕΔ στην Πάτρα, Άγγελου Βώρου, ο οποίος, με τη βοήθεια συναδέλφων του, κατάφερε ο Οργανισμός να αναβαθμίσει το πληροφοριακό του σύστημα, επιτυγχάνοντας εξοικονόμηση ποσού 903.913 ευρώ τον χρόνο ή 75.326,14 ευρώ μηνιαίως, από τηλεπικοινωνιακές δαπάνες, εξήρε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας.
   Ο πρωθυπουργός σε ανάρτηση του στα social media ανέφερε:
   «Στον δημόσιο τομέα υπάρχουν άνθρωποι με ικανότητες και διάθεση προσφοράς. Με εμπιστοσύνη και στήριξη μπορούν να καινοτομούν προς όφελος όλων». Η Ομοσπονδία Υπαλλήλων του ΟΑΕΔ σε ανακοίνωσή της ανέφερε, από την πλευρά της:
   Ο ΟΑΕΔ εξοικονόμησε ετησίως 903,913 χιλιάδες ευρώ από πρωτοβουλία ενός υπαλλήλου, του συναδέλφου Άγγελου Βώρου από την Περιφερειακή Διεύθυνση Πελοποννήσου.
   Η πρωτοβουλία έχει να κάνει με την αναβάθμιση του τρόπου σύνδεσης (με τεχνολογία ADSL/VDSL IP VPN) όλων των υπηρεσιών ΚΠΑ2 & ΕΠΑΣ του Οργανισμού στο Ιδιωτικό Δίκτυο ΟΑΕΔ η οποία υλοποιήθηκε από τον ίδιο το συνάδελφο Άγγελο Βώρο με τη βοήθεια των συναδέλφων των Γραφείων Πληροφορικής των Περ/κων Δ/νσων ΟΑΕΔ καθώς και της Δ/νσης Μηχανογράφησης στις 27/4/2017.
   Θεωρούμε πως η συγκεκριμένη πρωτοβουλία έρχεται να αποδείξει περίτρανα πως ο Οργανισμός μπορεί να αναπτυχθεί και να στηριχθεί, αξιοποιώντας το προσωπικό που διαθέτει και να απαλλαγεί από συνεργασίες που απομυζούν τον ΟΑΕΔ και δημιουργούν πολυποίκιλα προβλήματα.
   Θεωρούμε πως η Διοίκηση πρέπει να επιβραβεύσει τη συγκεκριμένη πρωτοβουλία, να επιβραβεύει και να στηρίζει γενικώς τέτοιες πρωτοβουλίες.
   Σε μια εποχή που ο δημόσιος τομέας και οι δημόσιοι υπάλληλοι στοχοποιούνται και απαξιώνονται συλλήβδην, η πρωτοβουλία και η υλοποίηση ενός τέτοιου σημαντικού έργου από συναδέλφους, μας γεμίζει ικανοποίηση.
   Ως Ομοσπονδία εκφράζουμε τα θερμά μας συγχαρητήρια στο συνάδελφο Άγγελο Βώρο και σε όλους τους άλλους συναδέλφους των περιφερειακών διευθύνσεων και της Διεύθυνσης Μηχανογράφησης που συντέλεσαν στην υλοποίηση του έργου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.