24 Μαΐ 2017

Τι δεν μας είπαν τα κανάλια την Τετάρτη 24 Μαΐου

Όσα ξέρει ο Μπογδάνος, δεν τα ξέρει ο κόσμος όλος!


   Στο επίκεντρο των δελτίων ειδήσεων η επίσκεψη Τσίπρα στο Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας, η γραμμή Σόιμπλε για την ελάφρυνση του χρέους και το αστυνομικό δελτίο...
   Υπήρξαν, όμως, όπως πάντα, και οι ειδήσεις που τα κανάλια είτε δεν... βλέπουν είτε περνούν στα ψιλά...
   Ας δούμε μερικές από αυτές:

Όταν οι ξένοι δείχνουν Σόιμπλε, ΝΔ-ΠΑΣΟΚ κοιτούν την κυβέρνηση

Η Ευρώπη βοά ότι υπαίτιος που δεν υπήρξε πλήρης συμφωνία για το ελληνικό χρέος στη συνεδρίαση του Eurogroup είναι ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών, ενώ ΝΔ και ΠΑΣΟΚ επιχαίρουν που η κυβέρνηση δεν πέτυχε όσα επεδίωξε... (αναλυτικά)
Αλλά... όσα ξέρει ο Μπογδάνος, δεν τα ξέρει ο κόσμος όλος
Ο γνωστός υποστηρικτής του Σόιμπλε Κωνσταντίνος (ο Μέγας) Μπογδάνος ξεπέρασε σήμερα στην εκπομπή του στο ΣΚΑΪ ακόμα και τον ίδιο του τον εαυτό... (αναλυτικά)

Ο Αν. Ξανθός για το πώς θα αντιμετωπιστεί το αντιεμβολιαστικό κίνημα

Σε ερώτηση για το αντιεμβολιαστικό κίνημα απάντησε σήμερα ο υπουργός Υγείας Ανδρέας Ξανθός, παρουσιάζοντας τις προθέσεις της κυβέρνησης για να εντοπίσει και να αντιμετωπίσει κρούσματα άρνησης εμβολιασμού. (αναλυτικά)

Αλ. Φλαμπουράρης: Το κτήριο του πρώην ΕΑΤ-ΕΣΑ δεν είναι για «ξεπούλημα»

«Με χρήματα του Ελληνικού Δημοσίου, θα διαμορφωθεί σε Μουσείο Αντιδικτατορικής Αντίστασης» αναφέρεται σε δήλωση του Υπουργού Επικρατείας Αλέκου Φλαμπουράρη σχετικά με το κτήριο του πρώην ΕΑΤ – ΕΣΑ. (αναλυτικά)

Τι πραγματικά ισχύει εκεί που κάποιοι βλέπουν... «πράσινα χαράτσια»

Ο δάιμων της… σπέκουλας χτύπησε και πάλι, αυτή τη φορά το «τυπογραφείο» διάφορων εφημερίδων κι ενημερωτικών ιστοσελίδων, που είδαν «πράσινο χαράτσι» στο νερό, στην απόφαση της Εθνικής Επιτροπής Υδάτων για για την κοστολόγηση και τιμολόγηση υπηρεσιών ύδατος. (αναλυτικά)

Το άνοιγμα των λογαριασμών της διοίκησης του «Ερ. Ντυνάν» ζητεί ο ΣΥΡΙΖΑ

Με το σκάνδαλο του «Ερρίκος Ντυνάν» ξεκίνησε σήμερα Τετάρτη, τις εργασίες της η Εξεταστική Επιτροπή για τα σκάνδαλα στην Υγεία - Ανοίγοντας τη διαδικασία, ο εισηγητής του ΣΥΡΙΖΑ, Σπύρος Λάππας, τάχθηκε υπέρ της κλήσης Μαρτίνη, ενώ ζήτησε να ανοίξουν τραπεζικοί λογαριασμοί προκειμένου να διερευνηθεί σε βάθος η υπό εξέταση περίπτωση. (αναλυτικά)

Δημοσκόπηση Die Welt: Σχεδόν οι μισοί Γερμανοί υπέρ του κουρέματος του ελληνικού χρέους

Το 45,6% των πολιτών στην Γερμανία τάσσεται υπέρ του κουρέματος του ελληνικού χρέους, ενώ το 47,2% κατά του κουρέματος, σύμφωνα με δημοσκόπηση του Ινστιτούτου Civey, η οποία έγινε για λογαριασμό της εφημερίδας "Die Welt". (αναλυτικά)

«Στοπ» στις εργoλαβίες για καθαριότητα και φύλαξη

Με επιστολή προς όλους τους εποπτευόμενους φορείς του Υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, η Έφη Αχτσιόγλου τους καλεί να βάλουν ένα τέλος στο καθεστώς των εργολαβιών για τις υπηρεσίες καθαριότητας και φύλαξης στα κτίρια ευθύνης τους. (αναλυτικά)

Πάνω από τον στόχο το πρωτογενές πλεόνασμα, στα 1.726 εκατ. ευρώ

Το πρωτογενές αποτέλεσμα διαμορφώθηκε σε πλεόνασμα ύψους 1.726 εκατ. ευρώ, έναντι πρωτογενούς πλεονάσματος 1.906 εκατ. ευρώ για την ίδια περίοδο το 2016 και στόχου για πρωτογενές πλεόνασμα 798 εκατ. ευρώ. (αναλυτικά)

Αναλυτικό χρονοδιάγραμμα για τη διεξαγωγή νέου διαγωνισμού για τις τηλεοπτικές άδειες ζητά από το ΕΣΡ ο Ν. Παππάς

Ο Υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, Νίκος Παππάς, απέστειλε σήμερα επιστολή προς τον Πρόεδρο και τα Μέλη του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης (Ε.Σ.Ρ.), σχετικά με τη διαδικασία αδειοδότησης των ψηφιακών τηλεοπτικών παρόχων περιεχομένου εθνικής εμβέλειας. (αναλυτικά)

ΑΑΔΕ: Υψηλότερα των στόχων του προϋπολογισμού κατά 22,23% τα φορολογικά έσοδα και τον Απρίλιο

Υψηλότερα των στόχων του προϋπολογισμού κατά 22,23% κινήθηκαν τα φορολογικά έσοδα και τον Απρίλιο, ενώ συνεχίζεται η σημαντική υπέρβαση του στόχου για την αποπληρωμή των επιστροφών φόρου η οποία τον Απρίλιο ανήλθε σε 14,81%. (αναλυτικά)

«Πολλά μικρά θαύματα» στην κατασκευή των πέντε αυτοκινητόδρομων - Εξοικονόμηση εκατοντάδων εκατομμυρίων ευρώ

«Συντελέστηκαν πολλά μικρά θαύματα με τη συμβολή του υπουργείου Υποδομών, ώστε να επιτευχθεί έγκαιρα ο εθνικός στόχος της παράδοσης των οδικών αξόνων, οι οποίοι αντιμετώπιζαν κίνδυνο επιστροφής κοινοτικών κονδυλίων. (αναλυτικά)

1.339 θέσεις εργασίας με συμβάσεις σε ΟΤΑ

Ο Υπουργός Εσωτερικών, Πάνος Σκουρλέτης, ενέκρινε τη σύναψη 1339 συμβάσεων εργασίας ορισμένου χρόνου (έως 8 μήνες) σε Οργανισμούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης, για τη στελέχωση υπηρεσιών τους. (αναλυτικά)

Σε ενιαία αρχή απόδοσης προνοιακών επιδομάτων μετασχηματίζεται ο ΟΓΑ

Με όπλο την τεχνογνωσία του ΚΕΑ και την ηλεκτρονική διακυβέρνηση, το τμήμα του ΟΓΑ που δεν εντάχθηκε στον ΕΦΚΑ μετασχηματίζεται σε ενιαία αρχή απόδοσης προνοιακών επιδομάτων, τόνισε η αναπληρώτρια υπουργός Κοινωνικής Αλληλεγγύης Θεανώ Φωτίου. (αναλυτικά)

Δεν υπάρχει περίπτωση για μειώσεις 40% στις νέες συντάξεις

«Δεν υπάρχει περίπτωση για μειώσεις 40 και 45%, δεν μπορεί να γίνει αυτό, λόγω του νόμου που προβλέπει την καταβολή της σχετικής διαφοράς» δήλωσε ο υφυπουργός Κοινωνικής Ασφάλισης στον ραδιοφωνικό σταθμό του Αθηναϊκού Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων, σχετικά με το νέο σύστημα απονομής συντάξεων σε όσους υπέβαλαν αίτηση συνταξιοδότησης μετά τις 13 Μαΐου 2016. (αναλυτικά)

ΟΑΕΔ: Παράδοση 228 κατοικιών στην Καρδίτσα

Τριήμερη επίσκεψη στα Τρίκαλα και στην Καρδίτσα θα πραγματοποιήσει η διοικήτρια του ΟΑΕΔ καθ. Μαρία Καραμεσίνη από την Πέμπτη 25 έως το Σάββατο 27 Μαΐου. Σκοπός της επίσκεψης είναι αφενός η παράδοση των 228 κατοικιών του οικισμού “Καρδίτσα ΙΧ” στους κληρωθέντες δικαιούχους, αποκαθιστώντας τους στεγαστικά και θέτοντας έτσι τέλος σε μια μακρά περίοδο αναμονής, αφετέρου η ενημέρωση των υπόλοιπων οικιστών για τις ευνοϊκές ρυθμίσεις των οφειλών τους και για την νέα μειωμένη ενιαία τιμή των 304,41 € ανά τ.μ. παραχωρούμενης κατοικίας που εφαρμόζεται πανελλαδικά. (αναλυτικά)

«Οι αγώνες κερδίζονται στα γήπεδα, τα χρέη να πληρώνουν οι παράγοντες που φεσώνουν τις ομάδες»

«Οι αγώνες κερδίζονται μέσα στους αγωνιστικούς χώρους, οι παράγοντες που φεσώνουν τις ομάδες πρέπει να πληρώνουν και όχι οι ομάδες», είπε ο γενικός γραμματέας Αθλητισμού, Ιούλιος Συναδινός. (αναλυτικά)

Γαλάζιος «μύλος» και καταγγελίες για ξυλοδαρμούς στην ΕΥΔΑΠ

Η ΟΜΕ ΕΥΔΑΠ καταγγέλλει ότι δύο στελέχη της ΔΑΚΕ, τα οποία κατονομάζει, επιτέθηκαν σε δύο εργαζόμενες στη γραμματεία της ομοσπονδίας, από τις οποίες η μία νοσηλεύεται σε νοσοκομείο με σοβαρό κίνδυνο για την υγεία της και η άλλη βρίσκεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση. (αναλυτικά)

Ξεκινούν άμεσα οι εργασίες ανάπλασης του Φαληρικού όρμου

Στις εργασίες ανάπλασης του Φαληρικού όρμου αναφέρθηκε ο αντιπεριφερειάρχης Νοτίου Τομέα Περιφέρειας Αττικής, Χρήστος Καπάταης σε συνέντευξη του στην ΕΡΤ. (αναλυτικά)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.