18 Μαΐ 2017

Τι δεν μας είπαν τα κανάλια την Τετάρτη 17 Μαΐου

Εξαφανισμένες οι θετικές ειδήσεις, για τα κανάλια είδηση είναι μόνο η κινδυνολογία και η καταστροφολογία


   Στο επίκεντρο των δελτίων ειδήσεων η συζήτηση του νομοσχεδίου για την επικύρωση της συμφωνίας στη Βουλή, η ελάφρυνση του χρέους και το επικείμενο Eurogroup...
   Υπήρξαν, όμως, όπως πάντα, και οι ειδήσεις που τα κανάλια είτε δεν... βλέπουν είτε περνούν στα ψιλά...
   Ας δούμε μερικές:

Αισιοδοξία Τσίπρα ότι θα υπάρξει «λευκός καπνός» για το χρέος στο Eurogroup

Αισιοδοξία ότι, και από τα μηνύματα που παίρνει από παντού, θα έχουμε θετική έκβαση στις 22 Μαΐου όσον αφορά στις διαπραγματεύσεις για το χρέος, εξέφρασε ο Αλέξης Τσίπρας συνομιλώντας με δημοσιογράφους στη Βουλή. (αναλυτικά)

Μαξίμου: «Ψεύδεται η ΝΔ - Θετικά μέτρα από το 2019, που θα φτάσουν τα 7,5 δισ. το 2021»

"Προσχηματική δημιουργική λογιστική" και "συνειδητά ψεύδη" καταγγέλλει για τη στάση της αντιπολίτευσης κυβερνητικός αξιωματούχος. (αναλυτικά)

ΣΥΡΙΖΑ: Αταλάντευτος στόχος η έξοδος από την επιτροπεία και την κρίση

Είμαστε κομμάτι του ελληνικού λαού. Μαζί θα καταφέρουμε την οριστική λύση, την οριστική νίκη - ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ ΜΑΖΙ. (αναλυτικά)

Η Ν.Δ. «έφτασε σήμερα στο έσχατο σημείο αυτογελοιοποίησης», με την κατάθεση τροπολογίας για το πρωτογενές πλεόνασμα του 2016

Το σχόλιο του Γραφείου Τύπου του Πρωθυπουργού:
Η ΝΔ που, όσο ήταν κυβέρνηση ψήφισε μόνο μέτρα ύψους 65 δισ. ευρώ και κατά τη διάρκεια της διαπραγμάτευσης εμφανιζόταν βασιλικότερη του βασιλέως, υποσχόμενη «τόσα και άλλα τόσα μέτρα», δίνοντας διαπιστευτήρια στους δανειστές, έφτασε σήμερα στο έσχατο σημείο αυτογελοιοποίησης.
Ενώ αρνείται να ψηφίσει τα ισόποσα αντίμετρα που συμφώνησε η ελληνική κυβέρνηση με τους θεσμούς – όπως έκανε άλλωστε και τον Δεκέμβριο του 2016 με την ενίσχυση 1,6 εκατ. χαμηλοσυνταξιούχων –, καταθέτει τώρα τη δική της τροπολογία με αντίμετρα.
Παραδοχή πολιτικού και επικοινωνιακού αδιεξόδου; Γκάφα ολκής; Τζάμπα μαγκιά; Ή απλά όλα αυτά μαζί; (αναλυτικά)

Έξοδο στις αγορές τον Ιούλιο εξετάζει η Αθήνα

Επικαλούμενη πληροφορίες του Reuters, η γερμανική εφημερίδα Handelsblatt γράφει πως υπάρχουν σχέδια για ένα πενταετές ομόλογο, με το οποίο να εισρεύσουν στα ταμεία του δημοσίου περίπου 3 δισ. (αναλυτικά)

Εκτιμήσεις για συμμετοχή της Ελλάδας στο πρόγραμμα ποσοτικής χαλάρωσης και μέσα στο καλοκαίρι

Εκτιμήσεις ότι η χώρα μας μπορεί να συμμετάσχει στο πρόγραμμα ποσοτικής χαλάρωσης της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας (ΕΚΤ) ακόμη και εντός του καλοκαιριού, εκφράζουν εγχώριες τραπεζικές πηγές και οικονομικοί αναλυτές. (αναλυτικά)

Επιχειρησιακό Σχέδιο της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων για την πάταξη της φοροδιαφυγής και του λαθρεμπορίου

Εκτεταμένους ελέγχους για την πάταξη της φοροδιαφυγής και του λαθρεμπορίου, αυτοματοποίηση των διαδικασιών για την είσπραξη των ληξιπρόθεσμων οφειλών και ανάπτυξη των ηλεκτρονικών υπηρεσιών για την εξυπηρέτηση των πολιτών προβλέπει, μεταξύ άλλων, το Επιχειρησιακό Σχέδιο Δράσης της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων, που δημοσιεύτηκε στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως. (αναλυτικά)

Εξοικονόμηση 255.948 ευρώ στο Νοσοκομείο Καλαμάτας από τις ατομικές συμβάσεις των εργαζόμενων στην καθαριότητα

Στα 255.948 ευρώ ανήλθε η εξοικονόμηση χρημάτων στο Νοσοκομείο Καλαμάτας από τις ατομικές συμβάσεις που έγιναν απ' ευθείας με τους εργαζόμενους στην καθαριότητα. (αναλυτικά)

Εγκρίθηκε η πίστωση για την καταβολή της πληρωμής του Μαΐου των δικαιούχων του ΚΕΑ

Εγκρίθηκε η μεταφορά πίστωσης συνολικού ποσού 43.989.884,06 ευρώ. (αναλυτικά)

Εγκαίνια της Πτέρυγας Μονάδας Μεταμόσχευσης Νεφρού και Χειρουργικής Νεφροπαθών του νοσοκομείου «ΛΑΪΚΟ»

Την Παρασκευή 19 Μαΐου 2017 και ώρα 12:00 εγκαινιάζεται από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, κ. Προκόπη Παυλόπουλο, η Πτέρυγα Μονάδας Μεταμόσχευσης Νεφρού και Χειρουργικής Νεφροπαθών του Γενικού Νοσοκομείου Αθηνών «ΛΑΪΚΟ», παρουσία του Αναπληρωτή Υπουργού Υγείας, κ. Π. Πολάκη. (αναλυτικά)

«Καμία ανοχή σε κάθε είδους διάκριση»

Με αφορμή την Παγκόσμια Μέρα κατά της Ομοφοβίας, της Τρανσφοβίας και της Αμφιφοβίας, ο γενικός διευθυντής της Υπηρεσία του ΟΗΕ για τη Μετανάστευση (ΔΟΜ), Γουίλιαμ Λέισι Σουίνγκ, αναφέρει πως «το 2017, οι λεσβίες, οι γκέι, οι αμφισεξουαλικοί, οι τρανσέξουαλ και οι διαφυλικοί βρίσκονται ακόμα αντιμέτωποι με πολλά ανησυχητικά περιστατικά παραβίασης των ανθρωπίνων δικαιωμάτων τους, όπως ο αποκλεισμός, οι διακρίσεις, η παρενόχληση, η δημόσια διαπόμπευση, οι διώξεις, ο διορθωτικός βιασμός, οι επιβλαβείς θεραπευτικές αγωγές, τα βασανιστήρια και ο φόνος». (αναλυτικά)

 

Εντατικοποίηση των ελέγχων από το λιμενικό για τήρηση των κανονισμών εργασίας στα ωράρια των πληρωμάτων

Σε εντατικοποίηση των ελέγχων για την τήρηση των κανονισμών εργασίας στα ωράρια των πληρωμάτων των πλοίων της ακτοπλοϊας, αναμένεται να προχωρήσουν τις επόμενες ημέρες και ενόψει καλοκαιριού, οι κατά τόπους λιμενικές Αρχές στα περισσότερα λιμάνια της χώρας. (αναλυτικά)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.