26 Μαΐ 2017

1η Γιορτή Μανιταριών αύριο στο Πέτα

Τα μανιτάρια της περιοχής μας - γνωριμία και γευσιγνωσία

   Αύριο, Σάββατο 27 Μαΐου 2017, στην πλατεία του Πέτα, πραγματοποιείται η 1η Γιορτή Μανιταριών.
   Αναμένεται μεγάλη προσέλευση μανιταρόφιλων (και είναι αρκετοί, απ' όσο γνωρίζω) από την ευρύτερη περιοχή, για να παρακολουθήσουν το πλούσιο πρόγραμμα της εκδήλωσης, το οποίο, μεταξύ των άλλων, περιλαμβάνει ομιλίες, έκθεση μανιταριών, εργαστήριο μαγειρικής, γευσιγνωσία και μοίρασμα φαγητού, με κύριο συστατικό τα μανιτάρια, στους παρευρισκόμενους.
   Συγκεκριμένα:
- 11 π.μ. Ομιλία του Γιώργου Κωνσταντινίδη, Προέδρου του Συλλόγου Μανιταρόφιλων Ελλάδας, που θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα ΚΑΠΗ, στην πλατεία του Πέτα, με θέμα: "Τα μανιτάρια της περιοχής μου - αναγνώριση, τρόπος συλλογής". Έκθεση μανιταριών στο προαύλιο χώρο της πλατείας του Πέτα. Εξηγήσεις και Επισημάνσεις.
- 1 μ.μ. Εργαστήριο: "Μαγειρικής μανιταριών - γευσιγνωσίας", με παιδιά από τα σχολεία της περιοχής και εκπροσώπους από ντόπιους συλλόγους μανιταρόφιλων στην πλατεία του Πέτα. Μοίρασμα μαγητού στους παρευρισκόμενους.
Φώτης Παρασκευαΐδης - Σεφ, εκπρόσωπος της επιχείρησης μανιταροπροϊόντα Γρεβενών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.