3 Απρ 2017

Υποψήφιος βουλευτής στην Άρτα ο χρυσαυγίτης που συνελήφθη για τη δολοφονική επίθεση στον άτυχο φοιτητή - VIDEO

- Ηγετικό στέλεχος της ναζιστικής οργάνωσης, μετακλητός στο γραφείο του Μιχαλολιάκου στη Βουλή, υπεύθυνος ασφαλείας των γραφείων της Χ.Α. στην Αθήνα και μέλος της Κεντρικής Επιτροπής
- Παρότι άγνωστος στην κοινωνία της Άρτας, έπεσε "γραμμή" από τον Φύρερ και βγήκε πρώτος σε σταυρούς, με διαφορά από τους υπόλοιπους χρυσαυγίτες
- Ντρεπόταν να πει ότι είναι διορισμένος στη Βουλή και δήλωνε στο ψηφοδέλτιο "αυτοκινητιστής";

   Μόλις διάβασα το όνομα (Χρήστος Ζέρβας) του χρυσαυγίτη που συνελήφθη, επειδή, μαζί με 3-4 ακόμα νεοναζί ομοϊδεάτες του, χτύπησαν στο κεφάλι μέχρι λιποθυμίας και έστειλαν, στα καλά καθούμενα, στο νοσοκομείο τον άτυχο 24χρονο Αλέξη Λάζαρη, φοιτητή της Ανώτατης Σχολής Καλών Τεχνών, μου φάνηκε γνωστό.
   Έψαξα λίγο και τελικά βρήκα ότι το "παλικάρι" έχει κάποια σχέση με την Άρτα. Ήταν υποψήφιος βουλευτής στην Άρτα, με το ψηφοδέλτιο της Χρυσής Αυγής.
   Μη φανταστείτε ότι είναι Αρτινός, όχι. Απλά ανήκει σε εκείνη την κατηγορία των στελεχών μιας οργάνωσης, που ανήκουν στον στενό πυρήνα του αρχηγού και αυτός τους εντάσσει σε διάφορα ψηφοδέλτια, ώστε αυτά (τα ψηφοδέλτια) να φαίνονται "γεμάτα".
   Έτσι, το 2012 ήταν υποψήφιος βουλευτής στα Γιάννενα, το 2014 υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον Κασιδιάρη στην Αθήνα και τον Γενάρη του 2015 υποψήφιος βουλευτής στην Άρτα.
   Δεν είναι όποιος κι όποιος ο Χρήστος Ζέρβας. Μπορεί να εμφανίζεται σαν απλός ιδιοκτήτης της καφετέριας Bristol (από το ομώνυμο τμήμα (Bristol Division) της εθνικιστικής αγγλικής οργάνωσης EDL), γνωστό στέκι χρυσαυγιτών στους Αμπελόκηπους, το οποίο σύμφωνα και με επώνυμες καταγγελίες, λειτουργεί ως τοποτηρητήριο αλλά και «ορμητήριο» χρυσαυγιτών που εφορμούν στην ευρύτερη περιοχή των Αμπελοκήπων, απ' όπου έγινε και η εξόρμηση για τη δολοφονική επίθεση κατά του άτυχου φοιτητή.



   Ο Χρήστος Ζέρβας είναι ηγετικό στέλεχος της ναζιστικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής, μετακλητός από το 2012 στο γραφείο του Μιχαλολιάκου στη Βουλή, υπεύθυνος ασφαλείας των γραφείων της Χ.Α. στην Αθήνα και μέλος της Κεντρικής Επιτροπής.
   Και ακριβώς επειδή είναι πρωτοπαλίκαρο του Μιχαλολιάκου, παρότι άγνωστος στην κοινωνία της Άρτας, έπεσε "γραμμή" από τον Φύρερ και βγήκε πρώτος σε σταυρούς και μάλιστα με διαφορά από τους υπόλοιπους χρυσαυγίτες. 1894 ψηφοδέλτια πήρε η Χρυσή Αυγή, 601 σταυρούς πήρε ο Ζέρβας, διπλάσιους από τον δεύτερο, που είναι Αρτινός και αναγνωρίσιμος.
   Παρεμπιπτόντως, να... συγχαρώ τους 1894 για την επιλογή τους...
   Τώρα, γιατί στο ψηφοδέλτιο της Άρτας δήλωνε "αυτοκινητιστής" (άμα το γκουγκλάρετε θα το δείτε) θα σας γελάσω. Μπορεί να "ντρεπόταν", γιατί μην ξεχνάμε ότι αυτά τα "παλικάρια" είναι και... πολύ εναντίον των "συστημικών" προνομίων!
   Κατά τ' άλλα, ο νεοναζί περιφερόμενος πολυθεσίτης θα πρέπει να εξηγήσει στις δικαστικές αρχές τα ανεξήγητα, καθώς κατηγορείται για ληστεία κατά συναυτουργία και επικίνδυνη σωματική βλάβη κατά συναυτουργία.

 Η μαρτυρία του θύματος
   Ο άτυχος φοιτητής μίλησε μέσα από τον «Ερυθρό Σταυρό», όπου νοσηλεύεται ακόμη, στον τηλεοπτικό σταθμό Alpha, για τη δολοφονική επίθεση των νεοναζί της Χρυσής Αυγής εναντίον του: «Με κυνήγησαν από τα γραφεία. Η χειρονομία που μου έκαναν, τους την έκανα και εγώ πίσω. Γύρναγα από μία εργασία που είχα να κάνω. Ήταν τρεις στην αρχή και μετά κάποιος με χτύπησε και μου πήρε και την τσάντα, Με χτυπούσαν με μπουνιές και κλωτσιές στο κεφάλι» καταγγέλλει ο 24χρονος.
   Περισσότερες λεπτομέρειες δίνει ο πατέρας του φοιτητή: «Τον κυνήγησαν λοιπόν και οι τρεις τον έδειραν και ήρθε ένας τέταρτος και τον έκλεψε, παίρνοντάς του την τσάντα, με ό,τι είχε μέσα, όλα του τα στοιχεία. Είχε μέσα φωτογραφική μηχανή, μεζούρες, σχέδια, τηλέφωνο, κλειδιά και δεν ξέρω τι άλλο. Του τράβαγε την τσάντα και τον έσερνε. Όλα αυτά στις οδούς Παπαδά και Κουσιανόφσκυ. Επειδή έτρεξε να φύγει, κάνοντας ζιγκ-ζαγκ από τα γραφεία μέχρι εκεί που τον έπιασαν, είναι δυο παράλληλοι δρόμοι της Μεσογείων.. μετά ανέβηκαν τρία άτομα σε ένα μηχανάκι και έφυγαν».
   Δείτε το video του Alpha:



Δήλωση του πατέρα του άτυχου 24χρονου φοιτητή που χτυπήθηκε βάναυσα από τους νεοναζί της Χρυσής Αυγής

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.