3 Απρ 2017

Παρουσίαση του τουριστικού προϊόντος της Άρτας σε δημοσιογράφους και τουριστικούς πράκτορες της Πάτρας εν όψει του Πάσχα

Πριν ακόμη ολοκληρωθεί η Ιόνια Οδός, τις τελευταίες εβδομάδες έχουμε παρατηρήσει στην Άρτα μια σημαντική αύξηση των επισκεπτών από την περιοχή της Πάτρας και εν γένει της Αχαΐας

   Την παρουσίαση του τουριστικού προϊόντος της Άρτας στην περιοχή της Πάτρας πραγματοποίησε ο Δήμος Αρταίων. Η εκδήλωση είχε σαν στόχο την στοχευμένη προβολή σε δημοσιογράφους και τουριστικούς πράκτορες της περιοχής εν όψει και του Πάσχα και περιελάμβανε γνωριμία και προβολή των βυζαντινών μνημείων και των αγροτικών προϊόντων.
   Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα του Πανηπειρωτικού Συλλόγου Πατρών και παρέστησαν πολλά μέλη της Ηπειρώτικης αποδημίας της Πάτρας, καθώς και ξενοδόχοι της περιοχής της Άρτας- μέλη του Συλλόγου Ιδιοκτητών Ενοικιαζόμενων Δωματίων, Επιπλωμένων Διαμερισμάτων & Ξενώνων Αγροτουρισμού «ο Άραχθος», όπου συνομίλησαν με δημοσιογράφους και τουριστικούς πράκτορες της περιοχής. Παράλληλα, μοιράστηκε τουριστικό έντυπο ενημερωτικό υλικό, ενώ οι παριστάμενοι δοκίμασαν και τοπικά προϊόντα της Άρτας από ειδικό μπουφέ που είχε στηθεί για την εκδήλωση.
   «Τις τελευταίες εβδομάδες έχουμε παρατηρήσει στην Άρτα μια σημαντική αύξηση των επισκεπτών από την περιοχή της Πάτρας και εν γένει της Αχαΐας. Πρόκειται για νέα δεδομένα που διαμορφώνονται για την περιοχή μας και για τους επαγγελματίες του τουρισμού, οι οποίοι καλούνται να προσαρμοστούν σε αυτά τα δεδομένα. Πριν ακόμη ολοκληρωθεί η Ιόνια Οδός αντιληφθήκαμε την σημασία της γνωριμίας των δυο περιοχών και της ανάπτυξης τουριστικού ρεύματος από τη μια στην άλλη. Για αυτούς τους λόγους πραγματοποιήσαμε αυτή την πρώτη εκδήλωση στην Πάτρα και θα συνεχίσουμε τις επαφές με τη μεγάλη αγορά της Πελοποννήσου με στόχο την ανάπτυξη της περιοχής μας» αναφέρει σε δήλωσή του ο Δήμαρχος Αρταίων Χρήστος Τσιρογιάννης.


   Εκ μέρους του Δήμου, στην Πάτρα βρέθηκαν ακόμη ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού Κώστας Χαρακλιάς, ο Πρόεδρος του Νομικού Προσώπου ΚΚΜΠΑΜΠ Μιχάλης Κοτσαρίνης και της ΑΔΑΕ-ΟΤΑ Κώστας Ζέρβας και η Προϊσταμένη του τμήματος Τουρισμού του Δήμου Κωνσταντίνα Κωνσταντάκη. Ο Δήμος Αρταίων θα ήθελε να ευχαριστήσει τον Πανηπειρωτικό Σύλλογο Πατρών, καθώς και τις επιχειρήσεις της περιοχής που συμμετείχαν με προϊόντα τους στην εκδήλωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.