2 Απρ 2017

Μπαίνει στο κάδρο του Γιάννου και ο Σημίτης! Έρευνες μέχρι το Χρηματιστήριο

Ώστε έτσι δικαιολογείται η ξαφνική… επανεμφάνισή και η ταύτισή του με τη ΝΔ και τον Μητσοτάκη...

   Σε μία εξαιρετικά σημαντική αποκάλυψη, η οποία ενδεχομένως να μπορεί να δικαιολογήσει και την ξαφνική… επανεμφάνιση του πρώην πρωθυπουργού, Κώστα Σημίτη και την ταύτισή του με τη ΝΔ και τον Κυριάκο Μητσοτάκη προχωρά η εφημερίδα Real News.
   Σύμφωνα με το επίμαχο ρεπορτάζ, οι ελβετικές Αρχές έχουν βάλει στο μικροσκόπιό τους τρεις νέους λογαριασμούς του πρώην κραταιού υπουργού του Κώστα Σημίτη, Γιάννου Παπαντωνίου, κατόπιν αιτήματος των ελληνικών εισαγγελικών Αρχών.
   Κατ’ αυτόν τον τρόπο ο κ. Παπαντωνίου, σύμφωνα πάντοτε με το ρεπορτάζ, ερευνάται για ξέπλυμα μαύρου χρήματος και στην Ελβετία, αφού πριν από περίπου έναν μήνα οι ομοσπονδιακές Αρχές της Βέρνης ενημέρωσαν την Αθήνα και την Εισαγγελία Διαφθοράς, πως οι ελβετικές Αρχές έχουν ανοίξει φακέλους για νομιμοποίηση εσόδων από παράνομη δραστηριότητα.
   Πέραν τούτου ωστόσο, στο μικροσκόπιο των ελληνικών Αρχών έχουν μπει και εμβάσματα, τα οποία είχαν γίνει κατά την περίοδο που ο Γιάννος Παπαντωνίου δεν είχε ακόμα «μετακομίσει» στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας και τα εξοπλιστικά προγράμματα, αλλά όταν βρισκόταν στο τιμόνι της ελληνικής οικονομίας ως υπουργός Οικονομικών.
   Έχοντας ήδη την «πεπατημένη» του Άκη Τσοχατζόπουλου, οι δικαστικές Αρχές ερευνούν τον τρόπο απόκτησης των ακινήτων του κ. Παπαντωνίου, καθώς στο παρελθόν και στην περίπτωση του καταδικασμένου πρώην υπουργού, το ξέπλυμα γινόταν μέσα από την αγορά ακινήτων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.