4 Απρ 2017

Πολύ σημαντική εκδήλωση ενημέρωσης για τα "κόκκινα δάνεια" και τον εξωδικαστικό μηχανισμό στην Άρτα

- Κεντρικός ομιλητής ο Ειδικός Γραμματέας διαχείρισης ιδιωτικού χρέους, Φώτης Κουρμούσης
- Ανοιχτή για όλους τους ενδιαφερόμενους την Παρασκευή 7 Απριλίου, στο Επιμελητήριο

   Ο ΣΥΡΙΖΑ Άρτας σας προσκαλεί σε ημερίδα για τα «κόκκινα δάνεια» που συνδιοργανώνουν το Επιμελητήριο Άρτας με το Δήμο Αρταίων την Παρασκευή 7 Απριλίου στη 1 μ.μ. στο Επιμελητηριακό Μέγαρο.
   Κεντρικός ομιλητής της εκδήλωσης θα είναι ο Ειδικός Γραμματέας διαχείρισης ιδιωτικού χρέους, Φώτης Κουρμούσης.
   Χαιρετισμό θα απευθύνουν η Υπουργός Διοικητικής Ανασυγκρότησης και Βουλευτής Άρτας, Όλγα Γεροβασίλη και ο Βουλευτής Άρτας, Βασίλης Τσίρκας.
   Στόχος της εκδήλωσης αποτελεί η ενημέρωση των ελεύθερων επαγγελματιών και ιδιωτών για την υπάρχουσα νομοθεσία και το τραπεζικό πλαίσιο για τα υπερχρεωμένα νοικοκυριά, καθώς και των υπερχρεωμένων επιχειρήσεων για την υπό ψήφιση νομοθεσία του εξωδικαστικού μηχανισμού.
   Ειδικότερα, ο κ. Κουρμούσης θα παρουσιάσει το θεσμικό πλαίσιο για την αντιμετώπιση των ιδιωτικών χρεών, τόσο για τα «κόκκινα δάνεια», όσο και για τις οφειλές προς το δημόσιο και θα ακολουθήσει συζήτηση.
   Ταυτόχρονα, να δεχτεί εισηγήσεις και προτάσεις για ειδικά θέματα που χρήζουν επίλυσης, ώστε να λυθούν υπόψη κατά τη νομοπαρασκευαστική διαδικασία, καθώς και στη διαμόρφωση της εθνικής στρατηγικής για τη διαχείριση του ιδιωτικού χρέους.
   Η εκδήλωση είναι ανοιχτή για όλους τους ενδιαφερόμενους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.