21 Απρ 2017

Η Όλγα Γεροβασίλη στην έδρα του ΟΟΣΑ στο Παρίσι

Θα μιλήσει τη Δευτέρα στην επίσημη, ετήσια συνάντηση εργασίας του ΟΟΣΑ, για τους βασικούς άξονες του στρατηγικού σχεδίου, που θα αναπτυχθεί μέχρι το τέλος του 2017, στοχευμένων παρεμβάσεων στην ελληνική Δημόσια Διοίκηση, ώστε να παράσχει περισσότερες και ποιοτικότερες υπηρεσίες στους πολίτες


   Η υπουργός Διοικητικής Ανασυγκρότησης, Όλγα Γεροβασίλη, θα μιλήσει, τη Δευτέρα 24 Απριλίου 2017, στην έδρα του Οργανισμού Οικονομικής Συνεργασίας και Ανάπτυξης στο Παρίσι, στην επίσημη, ετήσια συνάντηση εργασίας του ΟΟΣΑ, για τον ρόλο του ανθρώπινου δυναμικού στην ενίσχυση της αποτελεσματικότητας και της καινοτομίας στον δημόσιο τομέα.
   Η υπουργός είχε αποδεχθεί την πρόσκληση του Αναπληρωτή Διευθυντή της Διεύθυνσης Δημόσιας Διακυβέρνησης και Περιφερειακής Ανάπτυξης του ΟΟΣΑ, κ. Λουίζ Ντε Μέλο, κατά την συνάντησή τους στην Αθήνα, στις 13 Μαρτίου 2017.
   Η κ. Γεροβασίλη θα αναπτύξει τους βασικούς άξονες του στρατηγικού σχεδίου, που θα αναπτυχθεί μέχρι το τέλος του 2017, στοχευμένων παρεμβάσεων στην ελληνική Δημόσια Διοίκηση, ώστε να παράσχει περισσότερες και ποιοτικότερες υπηρεσίες στους πολίτες

***στη φωτογραφία η Όλγα Γεροβασίλη με τον Λουίζ Ντε Μέλο, στο Υπουργείο Διοικητικής Ανασυγκρότησης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.