1 Απρ 2017

Συνελήφθη χρυσαυγίτης για τη δολοφονική επίθεση σε φοιτητή στους Αμπελόκηπους

42χρονος, ιδιοκτήτης της καφετέριας Bristol, στους Αμπελόκηπους, η οποία είναι στέκι μελών της Χρυσής Αυγής

   Συνελήφθη σήμερα το πρωί από άνδρες της κρατικής ασφάλειας ένας από τους δράστες που ξυλοκόπησαν άγρια και τραυμάτισαν σοβαρά τον 24χρονο φοιτητή χθες στην περιοχή Ελληνορώσων
   Όπως έγινε γνωστό από την αστυνομία, πρόκειται για έναν 42χρονο, ιδιοκτήτη της καφετέριας Bristol, στους Αμπελόκηπους, η οποία είναι στέκι μελών της Χρυσής Αυγής.
   Ο 42χρονος αρνείται ότι συμμετείχε στον ξυλοδαρμό, αλλά συνελήφθη με βάση συγκεκριμένη μαρτυρία και θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα.
   Υπενθυμίζεται ότι ο ξυλοδαρμός του φοιτητή σημειώθηκε λίγες ώρες μετά την επίθεση με μπογιές και βαριοπούλες στο κατάστημα της Χρυσής Αυγής στη Λ. Μεσογείων. Όταν οι νεοναζί σιγουρεύτηκαν πως οι άγνωστοι είχαν απομακρυνθεί, βγήκαν οπλισμένοι στους δρόμους και έψαχναν για ανυποψίαστα θύματα. Κάτι που να τους θυμίζει «Ρουβίκωνα».
   Ο 20χρονος φοιτητής Αλέξης Λάζαρης, επέστρεφε από το πανεπιστήμιο στο σπίτι του στην περιοχή των Ελληνορώσων, αλλά είχε κάνει το "λάθος" να έχει στην πλάτη του… το σακίδιο του με τα βιβλία της σχολής του. Αυτό το σακίδιο πλάτης ήταν που, κατά τους χρυσαυγίτες νεοναζί, αποτέλεσε τεκμήριο ενοχής.
   Οι τραμπούκοι, που βρίσκονταν σε κοντινό καφέ στέκι τους, στην καφετέρια Bristol, που βρίσκεται στη συμβολή των οδών Σεβαστουπόλεως και Δαβάκη, μόλις είδαν το νεαρό του επιτέθηκαν με ακατανόμαστες φράσεις και τον χτύπησαν όλοι μαζί ανελέητα μέχρι λιποθυμίας.
   Στην συνέχεια, του πήραν το σακίδιο το οποίο περιείχε, εκτός από τα βιβλία του, μια φωτογραφική μηχανή, ένα κινητό τηλέφωνο και διάφορα έγγραφα και εξαφανίστηκαν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.