1 Απρ 2017

Την... πάτησαν τα «Νέα» με το πρωταπριλιάτικο πρωτοσέλιδο

Αντί για σήμερα, το δημοσίευσε... χτες!!!

   Οι δαιμόνιοι της Μιχαλακοπούλου είχαν ετοιμάσει το πρωταπριλιάτικο πρωτοσέλιδο, με τίτλο περί εμπλοκής στη διαπραγμάτευση και επιστολής του πρωθυπουργού προς τους δανειστές, το είχαν διανθίσει και με τη γνωστή πια ιστορία συνωμοσιολογίας περί κόντρας Τσίπρα - Τσακαλώτου και περίμεναν την πρωταπριλιά να το δημοσιεύσουν. Κάτι φαίνεται, όμως, ότι πήγε στραβά στις συνεννοήσεις και το πρωτοσέλιδο αυτό κυκλοφόρησε την Παρασκευή 31 Μαρτίου.
   Μας είναι αδύνατον να πιστέψουμε ότι δεν έγινε έτσι...
   Αποκλείεται μια τόσο έγκυρη εφημερίδα να αγνόησε τις ανακοινώσεις μετα το Euroworking Group της Πέμπτης, που, παρά τις διαφορές στο συνταξιοδοτικό και τα εργασιακά, δεν άφηναν περιθώρια για δημιουργία εντυπώσεων και καταστροφολογικά σενάρια.
   Αποκλείεται η «ναυαρχίδα» του ΔΟΛ να έφτασε στο σημείο κυβερνητικές πηγές να σχολιάζουν τέτοια δημοσιεύματα, λέγοντας ότι «πρόκειται για γελοιότητες».
   Ούτε φυσικά είναι δυνατόν μια έγκυρη εφημερίδα να αναγκάσει πηγές του ΥΠΟΙΚ να σχολιάζουν ότι η φημολογία για τις δήθεν διαφωνίες του υπουργού Οικονομικών με τον πρωθυπουργό «βασίζονται στην ίδια στέρεη βάση με την επιστημονικότατη και εμπεριστατωμένη άποψη ότι "ο γάμος είναι η βασική αιτία των διαζυγίων". Είναι κάποια ανακούφιση για τον υπουργό ότι ενώ στο σύμπαν μπορεί ο άνθρωπος να είναι το μοναδικό νοήμον ον, στη γη ο αριθμός των ανόητων δεν είναι άπειρος».
   ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ! Ο δαίμων της... Πρωταπριλιάς φταίει που χτύπησε μια μέρα νωρίτερα.

Υ.Γ.: Ελπίζουμε να μην απολυθεί κάποιος εργαζόμενος για το λάθος στη σελιδοποίηση. Αρκούν μερικές συστάσεις για περισσότερη προσοχή άλλη φορά...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.