28 Απρ 2017

Τι δεν μας είπαν τα κανάλια την Παρασκευή 28 Απριλίου

Πολυφωνική αφωνία


   Στο επίκεντρο των δελτίων ειδήσεων η διαπραγμάτευση, η συζήτηση στη Βουλή για την τροπολογία για το λαθρεμπόριο, η ψήφιση του εξωδικαστικού και η άγρια δολοφονία του 6χρονου κοριτσιού από τον πατέρα του...
   Υπήρξαν, όμως, όπως πάντα, και οι ειδήσεις που τα κανάλια είτε δεν... βλέπουν είτε περνούν στα ψιλά...
   Ας δούμε μερικές από τις "ξεχασμένες" ειδήσεις:

Σαμαράς και Καραμανλής «άδειασαν» τον Μητσοτάκη για την τροπολογία για το λαθρεμπόριο

Η απουσία έξι βουλευτών της ΝΔ από τη διαδικασία της ψηφοφορίας, χωρίς καν να δηλώσουν πρόθεση ψήφου, επιβεβαιώνει πως ο κ. Μητσοτάκης «πήγε για μαλλί και βγήκε κουρεμένος» και μάλιστα από το ίδιο του το κόμμα. (αναλυτικά)

«To πραγματικό πρόσωπο της ΝΔ»

Τη στάση της ΝΔ στις ψηφοφορίες για την πρόσβαση των ανασφάλιστων στα νοσοκομεία, την παροχή του εφάπαξ βοηθήματος στους χαμηλοσυνταξιούχους και τον εξωδικαστικό μηχανισμό στηλιτεύει με σποτάκι στα social media ο ΣΥΡΙΖΑ. (αναλυτικά)

Για την Ασφάλεια και την Υγεία στην Εργασία: Δράσεις που θα αναλάβει άμεσα το υπουργείο Εργασίας

«Η 28η Απριλίου έχει καθιερωθεί από τη Διεθνή Οργάνωση Εργασίας (Δ.Ο.Ε.) ως «Παγκόσμια Ημέρα για την Ασφάλεια και την Υγεία στην Εργασία». Η κατοχύρωση ασφαλούς και υγιούς εργασιακού περιβάλλοντος αποτελεί ζήτημα υψηλής προτεραιότητας για το Υπουργείο Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης». (αναλυτικά)

Συστημικά ΜΜΕ ταΐζονταν από το «μαύρο χρήμα» στην υγεία

Στην διαπραγμάτευση, τα σκάνδαλα στο χώρο της υγείας αλλά και τις μεγάλες προσπάθειες του υπουργείου υγείας για την ανάταξη του δημόσιου συστήματος υγείας αναφέρθηκε ο υφυπουργός υγείας Παύλος Πολάκης στην εκπομπή Αίθουσα Σύνταξης στην ΕΡΤ. (αναλυτικά)

Νοσοκομείο Ζακύνθου: Εφικτή και ασφαλής η επαναλειτουργία των χειρουργείων, τονίζει η Ειδική Επιτροπή του υπουργείου

«Τα χειρουργεία του Γ.Ν. Ζακύνθου είναι έτοιμα προς λειτουργία με πλήρη ασφάλεια και αξιοπιστία, για ασθενείς και εργαζόμενους» και η ηγεσία του υπουργείου Υγείας, καλεί όλους τους εμπλεκόμενους με τα χειρουργεία εργαζόμενους του Γ.Ν. Ζακύνθου και ειδικά τους ιατρούς «να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων και να εκτελέσουν το καθήκον τους, όπως αυτό απορρέει από τον όρκο στον Ιπποκράτη αλλά και από την ευθύνη τους απέναντι στους πολίτες της Ζακύνθου και όποιον άλλο χρειαστεί τις υπηρεσίες τους». (αναλυτικά)

Αύξηση 9,6% σημείωσε ο όγκος των πωλήσεων στο λιανικό εμπόριο τον Φεβρουάριο

Αύξηση 9,6% σημείωσε ο όγκος των πωλήσεων στο λιανικό εμπόριο της χώρας τον Φεβρουάριο εφέτος. (αναλυτικά)

Ανοίγει ο δρόμος για μεγάλες κινεζικές επενδύσεις στην Ελλάδα

Συνολική συμφωνία τριετούς διάρκειας, η οποία αναμένεται να ανοίξει τον δρόμο για την πραγματοποίηση μεγάλων κινεζικών επενδύσεων στην Ελλάδα, αναμένεται να υπογραφεί στο Πεκίνο τον Μάιο, με την ευκαιρία της νέας -δεύτερης κατά σειρά- επίσκεψης του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, στη χώρα. Την επικείμενη υπογραφή της συμφωνίας ανακοίνωσε σήμερα, από τη Θεσσαλονίκη, ο υφυπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης, Στέργιος Πιτσιόρλας, επισημαίνοντας ότι «είμαστε χώρα που μπορεί να παίξει ρόλο δυσανάλογα σημαντικό του μεγέθους της, λόγω της γεωγραφικής μας θέσης». (αναλυτικά)

Αυξήθηκαν οι καταθέσεις τον Μάρτιο

Αύξηση κατά 278 εκατ. ευρώ παρουσίασαν τον Μάρτιο του 2017 οι καταθέσεις του ιδιωτικού τομέα, έναντι μείωσης κατά 750 εκατ. ευρώ τον προηγούμενο μήνα με αποτέλεσμα το συνολικό τους ύψος να ανέλθει στα 119,3 δισ. ευρώ, ενώ ο ετήσιος ρυθμός μεταβολής διαμορφώθηκε στο 3,1% από 2,9% τον προηγούμενο μήνα. (αναλυτικά)

«Υποστήριξη ερευνητών με έμφαση στους νέους ερευνητές»: Υποβλήθηκαν 10.594 προτάσεις

Με μέσο προϋπολογισμό ανά πρόταση τα 52.776 ευρώ, υποβλήθηκαν 2.815 έγκυρες ερευνητικές προτάσεις από 10.594 ερευνητές στο πλαίσιο της πρόσκλησης «Υποστήριξη ερευνητών με έμφαση στους νέους ερευνητές», όπως προκύπτει από την ανάλυση της Ειδικής Γραμματείας Διαχείρισης τομεακών προγραμμάτων του Ευρωπαϊκού Κοινωνικού Ταμείου του υπουργείο Οικονομίας και Ανάπτυξης. (αναλυτικά)

Αντίστροφη μέτρηση για την εγκατάσταση POS από δεκάδες κατηγορίες επαγγελματιών

Αρχίζει η αντίστροφη μέτρηση για την εγκατάσταση των αυτόματων μηχανημάτων εξόφλησης συναλλαγών με κάρτες (POS) απο δεκάδες επαγγέλματα που εντάχθηκαν στην πρώτη φάση υποχρεωτικής εφαρμογής του μέτρου. (αναλυτικά)

Εκδόθηκε η ΚΥΑ με τις προδιαγραφές των Πράσινων Σημείων

Καθορίζονται και εξειδικεύονται οι προδιαγραφές των Πράσινων Σημείων (ΠΣ), των Κέντρων Ανακύκλωσης, Εκπαίδευσης και Διαλογής στην Πηγή (ΚΑΕΔΙΣΠ), των Γωνιών Ανακύκλωσης (ΓΑ) και των Κινητών Πράσινων Σημείων (ΚΙΠΣ). (αναλυτικά)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.