12 Απρ 2017

Στο 100% η πληρότητα σε ξενοδοχεία και καταλύματα στην Άρτα

Δήμαρχος Χρήστος Τσιρογιάννης: Τα οφέλη από την λειτουργία της Ιόνιας είναι ήδη ορατά και όσο περνά ο καιρός θα γίνονται ολοένα και πιο εμφανή


   Tο απόλυτο αγγίζει η πληρότητα στα ξενοδοχεία και στα καταλύματα που βρίσκονται στα όρια του Δήμου Αρταίων εν όψει του Πάσχα. Οι επισκέπτες στην περιοχή μας προέρχονται κυρίως από την Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη και την Πελοπόννησο, κυρίως από την Πάτρα, ενώ θα διαμείνουν τόσο μέσα στην Άρτα, όσο και στην Ροδαυγή, στην Κορωνησία και στα Ιαματικά Λουτρά.
   «Τα οφέλη από την λειτουργία της Ιόνιας Οδού είναι ήδη ορατά για την περιοχή μας και όσο περνά ο καιρός θα γίνονται ολοένα και πιο εμφανή. Ως Δημοτική Αρχή από την πρώτη στιγμή έχουμε θέσει την τουριστική ανάπτυξη σε πρώτη προτεραιότητα και, μαζί με τους επαγγελματίες του τουρισμού, προσπαθούμε στοχευμένα και με σχέδιο να αναδείξουμε την Άρτα ως τουριστικό προορισμό, κάτι που θα έχει άμεσο αντίκτυπο στην τόνωση της τοπικής μας οικονομίας. Η δουλειά που κάνουμε είναι μακροπρόθεσμη, ωστόσο ήδη φαίνονται κάποια πρώτα αποτελέσματα και αυτό μας γεμίζει αισιοδοξία για τη συνέχεια» αναφέρει σε δήλωσή του ο Δήμαρχος Αρταίων Χρήστος Τσιρογιάννης.
   Υπενθυμίζεται ότι στα τέλη του Μαρτίου ο Δήμος Αρταίων είχε πραγματοποιήσει ειδική εκδήλωση παρουσίασης σε δημοσιογράφους και τουριστικούς πράκτορες του τουριστικού προϊόντος της περιοχής μας στην Πάτρα, καθώς η ολοκλήρωση της Ιόνιας Οδού έχει πλέον φέρει τις δυο περιοχές πολύ κοντά. Ανάλογες εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν το επόμενο διάστημα τόσο στην Αθήνα, όσο και στην Θεσσαλονίκη, σε συνεργασία βεβαίως με τους τοπικούς φορείς και τους επαγγελματίες του τουρισμού της περιοχής μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.