18 Μαρ 2017

Εξεταστική επιτροπή για τα σκάνδαλα στην Υγεία - VIDEO

Αλέξης Τσίπρας: «Η κυβέρνηση έχει δεσμευτεί ότι δεν θα αφήσει καρφίτσα να πέσει κάτω. Το πάρτι στην υγεία θα έρθει στην επιφάνεια μέχρι τελευταίο δεκαδικό ψηφίο»

   Εξεταστική Επιτροπή για τα σκάνδαλα στην υγεία ανακοίνωσε στη Βουλή ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας κατά την συζήτηση ερώτησης που του είχε υποβάλλει ο πρόεδρος της Ένωσης Βασίλης Λεβέντης. «Δεν μπορούμε να βάζουμε δικογραφίες στο συρτάρι», τόνισε ο Αλ. Τσίπρας και υπογράμμισε: «η κυβέρνηση έχει δεσμευτεί ότι δεν θα αφήσει καρφίτσα να πέσει κάτω. Το πάρτι στην υγεία θα έρθει στην επιφάνεια μέχρι τελευταίο δεκαδικό ψηφίο».
   Ο πρωθυπουργός ανακοίνωσε την Εξεταστική για την υγεία λέγοντας ότι «τις επόμενες ημέρες ΣΥΡΙΖΑ και Ανεξάρτητοι Έλληνες θα καταθέσουν πρόταση για Εξεταστική Επιτροπή για τα σκάνδαλα για την υγεία. Εκεί ο καθένας θα αναλάβει τις ευθύνες του. Και τα χαμογελάκια και τις μαγκιές όχι στα τηλεπαράθυρα, αλλά εδώ στη Βουλή».
   Ο Αλ. Τσίπρας έκανε ενδεικτική αναφορά σε τρία μεγάλα σκάνδαλα που θα απασχολήσουν την Επιτροπή: ΚΕΕΛΠΝΟ, NOVARTIS και Ντυνάν. «Το τελευταίο διάστημα έχουν πυκνώσει τα σύννεφα στο χώρο της υγείας. Και είναι φυσικό να προκαλούν το κοινό αίσθημα. Μιλάω για το ΚΕΕΛΠΝΟ και το μαύρο χρήμα που πήγε σε κολλητούς και ημέτερους» είπε και πρόσθεσε: «αναρωτηθήκατε ποτέ γιατί δεν έλεγαν τίποτα αυτά τα χρόνια; Αναφέρομαι στην υπόθεση NOVARTIS που, όπως και η SIEMENS, μας ήρθε από το εξωτερικό από τις ΗΠΑ; Ενδέχεται λένε η ζημία στο δημόσιο να είναι μεγαλύτερη από της SIEMENS. Έρχεται και το Ντυνάν που χάθηκε από το Δημόσιο και κατέληξε στα χέρια ιδιώτη προς μεγάλη ζημία του Δημοσίου».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.