2 Μαρ 2017

"Άδειασμα" εν ψυχρώ του Μητσοτάκη από τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη - VIDEO

- Αυτοί που σήμερα λένε «δεν ψηφίζω, δεν ψηφίζω» είναι #τζαμπα_μαγκες
- ΤΩΡΑ: Σε σύσκεψη το επικοινωνιακό επιτελείο της ΝΔ για την δήλωση Μεϊμαράκη

   Σκληρή κριτική και ευθεία βολή κατά του προέδρου της ΝΔ προσωπικά και της στρατηγικής του για το «όχι» που αποφάσισε να πει στο σύνολο των νέων μέτρων, άσκησε ο πρώην πρόεδρος του κόμματος Βαγγέλης Μεϊμαράκης, χαρακτηρίζοντας «τζάμπα μαγκιά» τη στάση της Νέας Δημοκρατίας.
   Ερωτηθείς σε πηγαδάκι με κοινοβουλευτικούς συντάκτες για το «όχι» της ΝΔ που προανήγγειλε χθες ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ο κ. Μεϊμαράκης σχολίασε πως πρόκειται για στάση εκ του ασφαλούς με δεδομένο ότι η συμπολίτευση διαθέτει την κοινοβουλευτική πλειοψηφία.
    Ο κ. Μεϊμαράκης υπενθύμισε, μάλιστα, ότι όταν ήταν εκείνος πρόεδρος της ΝΔ το κρίσιμο Σεπτέμβρη του 2015, ο ΣΥΡΙΖΑ δεν διέθετε πλειοψηφία και υπήρχε κίνδυνος Grexit σε περίπτωση που δεν έλεγε «ναι» στη συμφωνία.
   «Τώρα είναι τζάμπα-μαγκιά να λες όχι», είπε χαρακτηριστικά και σημείωσε ότι η στάση του έχει δικαιωθεί.
   Ο κ. Μεϊμαράκης πήρε, όμως, αποστάσεις και από τη γραμμή του κ. Μητσοτάκη κατά κάθε συνομιλίας με τον ΣΥΡΙΖΑ και επέμεινε στην εθνική συνεννόηση. Μάλιστα, ο κ. Μεϊμαράκης επέρριψε βαρύτατες ευθύνες στον Αλέξη Τσίπρα για το γεγονός ότι δεν αποδέχτηκε την πρότασή του για συγκρότηση εθνικής ομάδας διαπραγμάτευσης.
   Δείτε το βίντεο από την ΕΡΤ:


  Σε σύσκεψη το επικοινωνιακό επιτελείο της ΝΔ για την δήλωση Μεϊμαράκη-ΤΩΡΑ
   Προβληματισμός επικρατεί στη ΝΔ μετά τη δήλωση του πρώην προέδρου του κόμματος Ευάγγελου Μεϊμαράκη για "τσάμπα μαγκιές" εκείνων που δηλώνουν ότι δεν θα ψηφίσουν τη συμφωνία.
   Η δήλωση έρχεται μερικές ώρες μετά τη συνέντευξη του Κυριάκου Μητσοτάκη στον Νίκο Χατζηνικολάου και προκαλεί ανησυχία για ακόμη έναν γύρο εσωκομματικής γκρίνιας που δεν επιθυμεί η ηγεσία του κόμματος.
   Αυτή την ώρα, τα στελέχη του επικοινωνιακού επιτελείου του Μοσχάτου, συσκέπτονται για να εξετάσουν τον τρόπο αντίδρασης του κόμματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.