21 Μαρ 2017

Μπέρδεψε τις «γραμμές» ο Βαρβιτσιώτης στα εργασιακά και με sms τον επανέφεραν άμεσα στην τάξη - VIDEO

Μη τυχόν και φανεί ότι η Ν.Δ. συντάσσεται με την κυβέρνηση, έστω κατά το ελάχιστο, έστω και μία φορά, σε ένα θέμα που αφορά τη διάσωση των εργαζομένων, αντί των επιχειρήσεων

   Άμεση ήταν η αντίδραση της Ν.Δ. στην δήλωση του βουλευτής της, Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη, το πρωί στον ΣΚΑΪ, ότι συμφωνεί με την κυβέρνηση στα εργασιακά. Με ένα μήνυμα, πριν το τέλος της εκπομπής, τον επανέφεραν στην τάξη και στην ορθή αντιπολιτευτική γραμμή της «διαφωνίας σε όλα» που κρατά η Ν.Δ. απέναντι στην κυβέρνηση.
   Έλαβε ένα μήνυμα και ακολούθησε διευκρίνιση, μη τυχόν και φανεί ότι η Ν.Δ. συντάσσεται με την κυβέρνηση, έστω κατά το ελάχιστο, έστω και μία φορά, σε ένα θέμα που αφορά τη διάσωση των εργαζομένων, αντί των επιχειρήσεων.
   Έτσι, ενώ αρχικά δήλωσε: «Είμαστε μαζί με την κυβέρνηση για τις συλλογικές συμβάσεις και τις ομαδικές απολύσεις θεωρούμε ότι μια λογική μέση οδό μπορεί να βρεθεί που θα υπερασπίζει το ευρωπαϊκό κεκτημένο. Δεν θα καταλήξουμε σε κάτι εξαιρετικά εκτός».
   Πριν το κλείσιμο της εκπομπής, ωστόσο, παρενέβη για να διορθώσει: «Παρανόησα» είπε διευκρινίζοντας "έλαβα ένα μήνυμα", «όταν έλεγα ότι συμφωνούμε στα εργασιακά δεν εννοούσα ότι συμφωνούμε στα ιδεοληπτικά, π.χ. στο συνδικαλιστικό νόμο, που δίνει μάχη χαρακωμάτων η κυβέρνηση».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.