4 Μαρ 2017

Καίριο πλήγμα του ΣΔΟΕ στο καρτέλ που παρασκεύαζε το ναρκωτικό της ISIS

- Κατασχέθηκαν 635.000 δισκία CAPTAGON, όπλα, χρηματικά ποσά, μεταφορικά μέσα (αυτοκίνητα Ι.Χ., φορτηγό αυτοκίνητο Ι.Χ., ταχύπλοο σκάφος)
- Πρόκειται για το χάπι που χρησιμοποιούν οι τζιχαντιστές για να έχουν την ψευδαίσθηση της παντοδυναμίας...

   Την εξάρθρωση εγκληματικής οργάνωσης με διεθνείς προεκτάσεις, η οποία είχε εγκαταστήσει εργαστήριο παρασκευής συνθετικών ναρκωτικών δισκίων CAPTAGON σε περιοχή του νομού Αττικής, σε κοινή επιχείρηση του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών- Όπλων του ΣΔΟΕ Π.Δ. Αττικής- Αιγαίου με τις συναρμόδιες υπηρεσίες της Ελληνικής Αστυνομίας και του Λιμενικού Σώματος, ανακοίνωσε το ΣΔΟΕ.
   Στην ίδια ανακοίνωση, επισημαίνεται ότι πρόκειται για το πρώτο εργαστήριο παραγωγής CAPTAGON που ανακαλύπτεται στην ελληνική επικράτεια.
   Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, κατασχέθηκαν περίπου 635.000 δισκία CAPTAGON, όπλα, χρηματικά ποσά, μεταφορικά μέσα (αυτοκίνητα Ι.Χ., φορτηγό αυτοκίνητο Ι.Χ., ταχύπλοο σκάφος).
   Συνελήφθησαν 4 άτομα, ένα αλβανικής υπηκοότητας, ένα τουρκικής και δύο Έλληνες, ενώ αναζητούνται τουλάχιστον άλλα τρία άτομα μεταξύ των οποίων και συνταξιούχος αστυνομικός, σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση.
   Η αξία των κατασχεθέντων συνθετικών ναρκωτικών δισκίων CAPTAGON υπολογίζεται στο ποσό των 10.000.000 ευρώ
   Περαιτέρω ενημέρωση στους εκπροσώπους του Τύπου, για την επιχείρηση και την εξέλιξη των ερευνών, θα γίνει τη Δευτέρα από εκπροσώπους και των τριών υπηρεσιών (ΣΔΟΕ, ΕΛΑΣ και Λ.Σ.) 
ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.