31 Μαρ 2017

Ακυρώθηκε η εκλογή του προεδρείου του Δημοτικού Συμβουλίου στο Δήμο Κεντρικών Τζουμέρκων

Ο Πρόεδρος δεν συγκέντρωσε τον απαραίτητο αριθμό ψήφων

   Ακυρώθηκε σήμερα η απόφαση του ∆ημοτικού Συμβουλίου του ∆ήμου Κεντρικών Τζουμέρκων, με θέμα «Εκλογή Προέδρου Αντιπροέδρου και Γραμματέα του ∆ημοτικού Συμβουλίου ∆ήμου Κεντρικών Τζουμέρκων», ως παράνομα ληφθείσα.
   Όπως αναφέρεται στην απόφαση της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Ηπείρου-Δυτικής Μακεδονίας, η απόφαση του ∆ημοτικού Συμβουλίου του ∆ήμου Κ. Τζουμέρκων που αφορά την εκλογή Προέδρου, Αντιπροέδρου και Γραμματέα του ∆ημοτικού Συμβουλίου, πρέπει να ακυρωθεί, γιατί κατά την εκλογή υποψηφίου για το αξίωμα του Προέδρου από τον πλειονοψηφήσαντα συνδυασμό, σε σύνολο 12 ψηφισάντων, ο εκλεγείς υποψήφιος Πρόεδρος συγκέντρωσε 6 ψήφους υπέρ, 5 ψήφους κατά και μια λευκή ψήφο, μη συγκεντρώνοντας τον απαιτούμενο από το νόμο, 6 + 1 αριθμό ψήφων, για να υπάρχει η απόλυτη πλειοψηφία του συνόλου των μελών του πλειοψηφήσαντος συνδυασμού.
   Δείτε την απόφαση, όπως αναρτήθηκε στη Διαύγεια, ΕΔΩ



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.