2 Μαρ 2017

Το Νεοχώρι αποκτά τον Τοπικό Αστυνόμο του

Μια από τις 27 περιοχές της χώρας, που επιλέχθηκαν να εφαρμοστεί, σε πρώτη φάση, ο νέος θεσμός

   Το Νεοχώρι, στο Δήμο Νικολάου Σκουφά Άρτας, είναι μια από τις 27 περιοχές της χώρας, που επιλέχθηκαν να εφαρμοστεί, σε πρώτη φάση, ο νέος θεσμός του "Τοπικού Αστυνόμου". Στο Δημοτικό κατάστημα θα πραγματοποιηθεί σήμερα, Παρασκευή 3 Μαρτίου 2017, στις 12 το μεσημέρι, τελετή αγιασμού για την έναρξη της λειτουργίας του νέου θεσμού.
   Ο Τοπικός Αστυνόμος, θα αποτελεί τον βασικό συνδετικό κρίκο του Αστυνομικού Τμήματος, στο οποίο υπάγεται διοικητικά και ανήκει οργανικά, με την τοπική κοινωνία του Νεοχωρίου, βελτιώνοντας την ποιότητα του επιπέδου εξυπηρέτησης των πολιτών, εκπληρώνοντας την κοινωνική προσδοκία για καθημερινή παρουσία και άμεση επικοινωνία του πολίτη με τον αστυνομικό.
   Οι άνδρες και γυναίκες της ΕΛ.ΑΣ., που θα στελεχώσουν την νέα υπηρεσία του "Τοπικού Αστυνόμου", θα φέρουν χαρακτηριστικό σήμα στη στολή τους, που μπορείτε να δείτε στη φωτογραφία.  
   Ο νέος θεσμός εφαρμόζεται σε 27 περιοχές της χώρας και συγκεκριμένα στις περιοχές Σιδηρόνερο Δήμο Δράμας, Οικισμός Σώστης Δήμου Ιάσμου, Νέα Βύσσα Δήμου Ορεστιάδας, Μεταξάδες Δήμου Διδυμοτείχου, Λάβαρα Δήμου Σουφλίου, Κολινδρός Δήμου Πίνδας Κολινδρού, Πλαταμώνα Δήμου Δίου Ολύμπου, Τοπική Κοινότητα Μαυροθάλασσας Δήμου Βισαλτίας, Βελβεντό Δήμου Σερβίων Βελβεντού, Τσοτύλι Δήμου Βοϊου, Νεοχώριο Δήμου Νικολάου Σκουφά, Ανθιρό Καρδίτσας Δήμου Αργιθέας, Ραψάνη Δήμου Τεμπών, Πλατύκαμπος Δήμου Κιλελέρ, Μεσάγγαλα Παραλίας Εγάνης Δήμου Τεμπών, Πύλη Δερβενοχωρίων Δήμου Τανάγρας, Βασιλικού Δήμου Χαλκιδαίων, Αυλίδα Δήμου Χαλκιδαίων, Γαρδίκη Ομιλαίων Δήμου Μακρακώμης, Υπάτη Δήμου Λαμιαίων, Ερατεινή Δήμου Δορίδας, Λεβίδι Δήμου Τριπόλεως, Φιλιατρά Δήμου Τριφυλλίας, Χώρα Δήμου Πύλου Νέστωρος, Αγία Βαρβάρα Δήμου Γόρτυνας, Καρδάμαινα Δήμου Κω και Κέφαλος Δήμου Κω.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.