21 Μαρ 2017

Αναρτήθηκαν οι προσωρινοί πίνακες για τον Κοινωνικό Τουρισμό

- 150.000 δικαιούχοι
- Η 12μηνη διάρκεια του προγράμματος θα υλοποιηθεί, μόλις ολοκληρωθεί η εξέταση των ενστάσεων και ανακοινωθούν τα οριστικά αποτελέσματα

   Αναρτήθηκαν χθες, Δευτέρα 20 Μαρτίου 2017, στην ιστοσελίδα του ΟΑΕΔ, οι προσωρινοί πίνακες Δικαιούχων και Παρόχων Τουριστικών Καταλυμάτων και Αποκλειόμενων, στο πλαίσιο του προγράμματος Κοινωνικού Τουρισμού.
   Δικαίωμα υποβολής ένστασης κατά των αποτελεσμάτων των προσωρινών πινάκων έχουν οι δικαιούχοι και οι πάροχοι, που κατέθεσαν ηλεκτρονική αίτηση συμμετοχής, από σήμερα 21 Μαρτίου στις 8 το πρωί έως την Πέμπτη 23 Μαρτίου στις 23:59. Η ένσταση μπορεί να υποβληθεί μόνο με ηλεκτρονικό τρόπο, μέσω της διαδικτυακής πύλης του ΟΑΕΔ.
   Δικαιολογητικά που συνοδεύουν την ένσταση των δικαιούχων είτε σαρώνονται και συνυποβάλλονται με αυτήν ηλεκτρονικά είτε κατατίθενται στην αρμόδια Υπηρεσία του ΟΑΕΔ, έως την Παρασκευή 24 Μαρτίου στη 1 το μεσημέρι, ενώ δικαιολογητικά που συνοδεύουν την ένσταση των Παρόχων σαρώνονται και συνυποβάλλονται με την αίτηση ηλεκτρονικά με αποκλειστικό τρόπο μέχρι την καταληκτική ημερομηνία υποβολής ενστάσεως.
   Η 12μηνη διάρκεια του προγράμματος θα υλοποιηθεί, μόλις ολοκληρωθεί η εξέταση των ενστάσεων και ανακοινωθούν τα οριστικά αποτελέσματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.