9 Μαρ 2017

Γιώργος Σταθάκης: Ο κ. Κικίλιας ψεύδεται ασύστολα

Τα 4 συγκεκριμένα ψεύδη του εκπροσώπου της ΝΔ

   «Ο κ. Κικίλιας ψεύδεται, ψεύδεται ασύστολα. Το στίγμα της κυβέρνησης είναι σαφές και δόθηκε στην περίπτωση του ΑΔΜΗΕ (σημ: αναφέρεται στην περίπτωση του Προέδρου και του Διευθύνοντα Συμβούλου του ΑΔΜΗΕ, που αναγκάστηκαν να παραιτηθούν, αφού πρώτα επέστρεψαν την αύξηση που έδωσαν στον εαυτό τους). Στην περίπτωση του Προέδρου και Διευθύνοντος Συμβούλου του ΔΕΣΦΑ τα ψεύδη του εκπροσώπου της Ν.Δ. είναι συγκεκριμένα» αναφέρει σε δήλωσή του ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας.
  Η δήλωση του Υπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Γιώργου Σταθάκη:
   «Ο κ. Κικίλιας ψεύδεται, ψεύδεται ασύστολα. Το στίγμα της κυβέρνησης είναι σαφές και δόθηκε στην περίπτωση του ΑΔΜΗΕ. Στην περίπτωση του Προέδρου και Διευθύνοντος Συμβούλου του ΔΕΣΦΑ τα ψεύδη του εκπροσώπου της Ν.Δ. είναι συγκεκριμένα.
   Πρώτον. «Κανένας δεν έδωσε δωράκι στον εαυτό του». Ο κ. Νίκας, εργαζόμενος του ΔΕΣΦΑ για πάνω από 30 χρόνια, ήδη Διευθυντής της εταιρίας, αναβαθμίστηκε σε Γενικό Διευθυντή, όταν ανέλαβε Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος, όπως ορίζει το καταστατικό και ο Οργανισμός της εταιρίας.
   Δεύτερον. Υποχρεωτικά συνταξιοδοτήθηκε με το εφάπαξ που αυξήθηκε κατά 27.000 ευρώ (μικτά) και όχι 100.000 ευρώ, που λέει η Ν.Δ.
   Τρίτον. Ως Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος δεν λαμβάνει ουδεμία πρόσθετη αμοιβή, πέραν του κανονικού μισθού που είχε ως εργαζόμενος ή συνταξιούχος πλέον, εντός, δηλαδή, του πλαφόν που έχει θέσει η κυβέρνηση.
   Τέταρτον. Η Ν.Δ. της Siemens και της Μονής Βατοπεδίου, των δεκάδων οργανισμών με αποτυχημένους βουλευτές και παχυλούς μισθούς και τις εκατοντάδες τοποθετήσεις, ας μην δίνει μαθήματα σε ένα πεδίο, αυτό της ηθικής, που της είναι παντελώς ξένο».

   Σε δήλωσή του ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ Βασίλης Κικίλιας τονίζει πως «το δήθεν ηθικό πλεονέκτημα του ΣΥΡΙΖΑ πήγε περίπατο» και επισημαίνοντας ότι ο κ. Σταθάκης επιμένει να καλύπτει προκλητικά το Διευθύνοντα Σύμβουλο του ΔΕΣΦΑ, για το "δωράκι" των 100.000 ευρώ που έκανε στον εαυτό του.
   Ο εκπρόσωπος της ΝΔ ζητεί άμεση παραίτηση του διευθύνοντα συμβούλου του ΔΕΣΦΑ και αναφέρει πως πριν λίγες μέρες, o προέδρος και ο διευθύνων σύμβουλος του ΑΔΜΗΕ αύξησαν αναδρομικά τους μισθούς τους, γεγονός που τους ανάγκασε να παραιτηθούν και εξαπολύει επίθεση στην κυβέρνηση τονίζοντας πως «οι εκλεκτοί του ΣΥΡΙΖΑ, βλέποντας την κατάρρευσή τους, κάνουν "δωράκια" δεκάδων χιλιάδων ευρώ στους εαυτούς τους, την ίδια ώρα που η κυβέρνησή τους σχεδιάζει νέους φόρους και νέες περικοπές για όλους τους Έλληνες».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.