7 Μαρ 2017

Αντεπίθεση Τσιρογιάννη με αιχμές προς όσους δεν συνεμορφώθησαν προς τας υποδείξεις

"Όσοι ονειρεύονται οφίτσια εις βάρος της πόλης θα μείνουν απλώς με την όρεξη"

   Έστω και με καθυστέρηση δύο ημερών, υπήρξε αντίδραση, από τον δήμαρχο Αρταίων Χρήστο Τριρογιάννη, στα όσα συνέβησαν το πρωί της περασμένης Κυριακής στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Αρταίων, κατά την (μη) εκλογή του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου (δείτε ΕΔΩ).
   Η αντίδραση, βέβαια, στη "φωτιά" που άναψε στη δημοτική ομάδα της πλειοψηφίας δεν είναι ακριβώς "πυροσβεστική", αλλά, μόνο η ερχόμενη Κυριακή, οπότε και θα επαναληφθεί η διαδικασία, θα δείξει εάν το "αντάρτικο" μερίδας δημοτικών του συμβούλων ήταν "κήρυξη πολέμου" ή απλά "προειδοποιητική βολή"...
   Σε Δελτίο Τύπου, λοιπόν, που εκδόθηκε σήμερα το μεσημέρι, αναφέρεται μεταξύ άλλων: "Κάποιοι, λίγοι, επιδιώκουν μέσα από την εντελώς απρόσμενη και αδικαιολόγητη αλλαγή συμπεριφοράς να πετύχουν προσωπικούς στόχους και φιλοδοξίες"... "χρόνια τώρα φαίνεται πως κάποιοι υπονομεύουν τις προσπάθειες που γίνονται, υποκινούμενοι ενδεχομένως από φιλοδοξίες ή συμφέροντα, κρατώντας σε ομηρία την πόλη και τους συμπολίτες μας"... "Όσοι ονειρεύονται οφίτσια εις βάρος της πόλης θα μείνουν απλώς με την όρεξη και την προσεχή Κυριακή θα λάβουν την ανάλογη απάντηση, με την εκλογή του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου".
   Διαβάστε ολόκληρο το Δελτίο Τύπου:

Απάντηση σχετικά με την συνεδρίαση εκλογής Προέδρου Δημοτικού Συμβουλίου Αρταίων
Με αφορμή τα όσα βλέπουν το «φως» της δημοσιότητας τις τελευταίες ημέρες, μετά την συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αρταίων για την εκλογή Προέδρου, η Δημοτική Αρχή Αρταίων ξεκαθαρίζει:
«Στη Δημοκρατία δεν υπάρχουν αδιέξοδα. Πόσο μάλλον σε μια Δημοτική Αρχή που από την πρώτη στιγμή βασίστηκε και συνεχίζει να βασίζεται στην συνεργασία, στο διάλογο και στην κοινή βούληση για το καλό της Άρτας. Μια Δημοτική Αρχή που προφανέστατα δεν διέπεται από κανένα αίσθημα αλαζονείας και αυταρχισμού, αλλά μέσα από δημοκρατικές διαδικασίες και διαβούλευση αποφασίζει, έχοντας ως αποκλειστικό γνώμονα το συμφέρον της Άρτας.
Αυτό ακριβώς έγινε και στην περίπτωση της υποψηφιότητας για την εκλογή νέου Προέδρου στο Δημοτικό Συμβούλιο, για την οποία υπήρξε διάλογος και συνολική απόφαση της δημοτικής ομάδας, στηρίζοντας την πρόταση για την υποψηφιότητα του Κώστα Πατήλα για την Προεδρία του Δημοτικού Συμβουλίου  σεβόμενοι το ήθος του, τη διαδρομή του στην Αυτοδιοίκηση και την εν γένει του πορεία, καθώς χαίρει της εκτίμησης της τοπικής κοινωνίας.
Αν βέβαια κάποιοι, λίγοι, επιδιώκουν μέσα από την εντελώς απρόσμενη και αδικαιολόγητη αλλαγή συμπεριφοράς να πετύχουν προσωπικούς στόχους και φιλοδοξίες, αυτό δεν επηρεάζει σε καμία περίπτωση την λειτουργία του συνόλου. Οι συμπολίτες μας θέλουν να βλέπουν έργα, παρεμβάσεις και πρόοδο από μια Δημοτική Αρχή η οποία στα δυόμιση πρώτα χρόνια της θητείας της έχει ανοίξει όλα τα «καυτά» θέματα της περιοχής και προχωρά σε λύσεις πάνω σε χρόνια ζητήματα. Αν η δουλειά μας είναι αυτό που ενοχλεί κάποιους, τότε δυστυχώς για αυτούς δεν πρόκειται να αλλάξουμε στρατηγική και πορεία.
Θα πρέπει, ωστόσο, να αναρωτηθούν όλοι οι πολίτες της Άρτας, γιατί για 2η συνεχόμενη θητεία μιας Δημοτικής Αρχής, υπό διαφορετικό μάλιστα Δήμαρχο, η πόλη καλείται να αντιμετωπίσει ένα ανάλογο θέμα. Δυστυχώς, χρόνια τώρα φαίνεται πως κάποιοι υπονομεύουν τις προσπάθειες που γίνονται, υποκινούμενοι ενδεχομένως από φιλοδοξίες ή συμφέροντα, κρατώντας σε ομηρία την πόλη και τους συμπολίτες μας. Δεν θα τους ακολουθήσουμε.
Η Άρτα έχει ανάγκη από ανθρώπους που «βάζουν πλάτη» και δουλεύουν μεθοδικά για την πόλη και τους συμπολίτες τους. Κριτές όλων μας παραμένουν οι πολλοί, δηλαδή ο κόσμος της Άρτας που μας εμπιστεύτηκε, μας εμπιστεύεται και μας κρίνει καθημερινά για τον αγώνα που κάνουμε. Όσοι ονειρεύονται οφίτσια εις βάρος της πόλης θα μείνουν απλώς με την όρεξη και την προσεχή Κυριακή θα λάβουν την ανάλογη απάντηση, με την εκλογή του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου». 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.