17 Μαρ 2017

Την πρώτη εβδομάδα του Απριλίου θα καταβληθεί σε 715.000 δικαιούχους η 1η δόση των οικογενιακών επιδομάτων

Τελικά, όπως αποδεικνύεται, τα οικογενειακά επιδόματα ούτε καταργούνται ούτε περιορίζονται, όπως διέδιδαν τα γνωστά παπαγαλάκια των ΜΜΕ και του internet

   Από τη Δευτέρα 3 Απριλίου ως την Παρασκευή 7 Απριλίου αναμένεται να καταβληθεί σε περίπου 715.000 δικαιούχους του ΟΓΑ, η 1η δόση των οικογενειακών επιδομάτων.
   Τελικά, όπως αποδεικνύεται, τα οικογενειακά επιδόματα ούτε καταργούνται ούτε περιορίζονται, όπως διέδιδαν τα γνωστά παπαγαλάκια των ΜΜΕ και του internet. Απλά, λαμβάνονται υπόψη προκειμένου κάποιος να λάβει το Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης.
   Για να λάβει κάποιος την 1η δόση του 2017 δεν χρειάζεται να κάνει κάτι προς το παρόν, καθώς στον ΟΓΑ θα δώσουν τα χρήματα σε όσους τα έλαβαν και πέρυσι. Από εκεί και πέρα όμως, οι δικαιούχοι θα πρέπει να υποβάλουν, αμέσως μετά τη συμπλήρωση της φορολογικής δήλωσης και το έντυπο Α21, ώστε να λάβουν και τις υπόλοιπες δόσεις (2η, 3η και 4η).
   Όσοι λάβουν τώρα την 1η δόση και δεν τη δικαιούνται λόγω αύξησης εισοδημάτων ή γιατί πλέον τα παιδιά τους δεν ανήκουν στην κατηγορία των προστατευόμενων, θα πρέπει να τα επιστρέψουν ή θα συμψηφιστούν με άλλες επιστροφές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.