1 Μαρ 2017

Μέχρι 31 Μαρτίου παραδίδονται το τμήμα Γαβρολίμνη-Κεφαλόβρυσο και ο κόμβος Κουβαρά στην Ιόνια οδό - ΦΩΤΟ

- Τέλος Μαρτίου παραδίδεται σε λειτουργική κυκλοφορία το σύνολο του έργου
- Τον Αύγουστο σε πλήρη λειτουργία

ΓΕΦΥΡΑ ΜΕΝΙΔΙΟΥ
   «Γίνονται προσπάθειες για το ταχύτερο δυνατό, σε κάθε περίπτωση καταληκτική ημερομηνία είναι η 31η Μαρτίου». Αυτή είναι η απάντηση που έδωσε στο agrinionews.gr στέλεχος της εταιρείας που κατασκευάζει την Ιόνια Οδό, αναφορικά με το χρόνο που θα ολοκληρωθούν τα έργα στον κόμβο Κουβαρά, ώστε οι Αγρινιώτες να έχουν άμεση πρόσβαση στην παράκαμψη Αμφιλοχίας.
   Από τα ίδια χείλη επίσης επιβεβαιώνεται πως το τμήμα Γαβρολίμνη-Κεφαλόβρυσο βρίσκεται σε πάρα πολύ προχωρημένο στάδιο. Εκτιμάται, λοιπόν, πως θα αποδοθεί στην κυκλοφορία μέχρι τέλους του τρέχοντος μηνός, καθώς ξεκαθαρίζεται πως, στις 31 Μαρτίου του 2017, θα παραδοθεί σε λειτουργική κυκλοφορία το σύνολο του έργου.
   Τους επόμενους μήνες στην κυκλοφορία θα παραδοθούν τα τμήματα Αμφιλοχία-Παράκαμψη Άρτας και Αντίρριο-Γαβρολίμνη, ώστε τον Αύγουστο η Ιόνια οδός να παραδοθεί σε πλήρη κυκλοφορία.
   Εξελίξεις σημειώθηκαν και στο μέτωπο των απαλλοτριώσεων. Συγκεκριμένα, 3.759.444 ευρώ κατατέθηκαν στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων από το υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών για την παρακατάθεση αποζημίωσης ακινήτων, που έχουν απαλλοτριωθεί στις Δ.Ε. Κεχρινιάς και Δ.Ε. Σαρδινίων του δήμου Αμφιλοχίας για τη διάνοιξη της Ιόνιας Οδού.

ΓΕΦΥΡΑ ΕΥΗΝΟΥ
Παράκαμψη Αμφιλοχίας


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.