22 Μαρ 2017

Τι δεν μας είπαν τα κανάλια την Τρίτη 21 Μαρτίου

Όταν η "ενημέρωση" έχει σκοπό και "στόχο"...


   Τα δελτία ειδήσεων απασχόλησαν η διαπραγμάτευση και το χθεσινό Eurogroup, τα οκτώ τρομο-πακέτα στα ΕΛ.ΤΑ.και οι έρευνες της Αντιτρομοκρατικής, η απόφαση για το Βατοπέδι, o άφαντος Σώρρας...
   Υπήρξαν, όμως, όπως πάντα, και οι ειδήσεις που τα κανάλια είτε δεν... βλέπουν είτε περνούν στα ψιλά...
   Ας δούμε μερικές από αυτές:

Ελληνική πρόταση να συμπεριληφθεί στη Διακήρυξη της Ρώμης ο σεβασμός του "ευρωπαϊκού κοινωνικού και εργασιακού κεκτημένου"

H ελληνική κυβέρνηση και ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας θα επιδιώξουν να περιληφθεί στην Κοινή Δήλωση μία παράγραφος για το ευρωπαϊκό κοινωνικό και εργασιακό κεκτημένο. (αναλυτικά)

Έμφαση στην καλύτερη πρόσβαση του πολίτη στις δομές Υγείας

«Ο Μ. Βαρβιτσιώτης να διαβάσει προσεκτικά τις θέσεις του ΔΝΤ, ώστε να μη χρειάζεται να λαμβάνει μήνυμα από τη Ν.Δ.»

«Η σημερινή παρουσία του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη, στην τηλεοπτική εκπομπή του Σκάι “Πρώτη Γραμμή”, ήταν αποκαλυπτική για τις θέσεις του κόμματος του Κυρ. Μητσοτάκη για τις εργασιακές σχέσεις» σχολιάζει το Γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ. (αναλυτικά)

Τη φορολογική εξομοίωση των βουλευτών με όλους τους φορολογούμενους, προανήγγειλε η Κ. Παπανάτσιου

Η εισφορά αλληλεγγύης εξομοιώθηκε με εκείνην που ισχύει για όλους τους φορολογούμενους» δήλωσε η υφυπουργός Οικονομικών και ανακοίνωσε ότι «και το ίδιο θα γίνει συνολικά με τη φορολογία των εισοδημάτων τους». (αναλυτικά)

Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ: Δεν ξεχνάμε ποιο είναι το κόμμα της ΔΑΠ, του Καλαμπόκα και των «Ρέιντζερς»

Ούτε η Νέα Δημοκρατία καταλαβαίνει απ’ ό,τι φαίνεται από κοινωνιολογικές έρευνες οι οποίες είναι δομημένες με επιστημονικό τρόπο, αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ, απαντώντας στη «λασπολογία της ΝΔ». (αναλυτικά)

Απάντηση της Ρ. Αντωνοπούλου στη Ν.Δ. για την ανεργία

Η αναπληρώτρια υπουργός Εργασίας απαντά μέσω twitter στη Ν.Δ. παραθέτοντας στοιχεία. (αναλυτικά)

Υπ. Παιδείας: Τον Σεπτέμβριο οι επαναληπτικές πανελλαδικές εξετάσεις

Το Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων αποφάσισε τη διεξαγωγή επαναληπτικών πανελλαδικών εξετάσεων τον Σεπτέμβριο για όσους/ες υποψήφιους/ες δεν μπορέσουν να συμμετάσχουν στις πανελλαδικές εξετάσεις του Ιουνίου λόγω σοβαρού προβλήματος υγείας, αφού εξέτασε όλες τις παιδαγωγικές, κοινωνικές και νομικές παραμέτρους του σύνθετου προβλήματος της καθιέρωσης επαναληπτικών εξετάσεων στο νέο σύστημα εισαγωγής στην τριτοβάθμια εκπαίδευση. (αναλυτικά)

Γ. Μπουρνούς: «Να απαντήσει η ΝΔ αν καλύπτει πολιτικά βουλευτή της που κάνει κάνει επίσημες επαφές με την Ταϊβάν»

«Η ελληνική κυβέρνηση και ο ΣΥΡΙΖΑ παραμένουν προσηλωμένοι στην πολιτική της "Μιας Κίνας» τονίζει το μέλος της ΠΓ και Υπεύθυνος Ευρωπαϊκών & Διεθνών Θεμάτων του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννης Μπουρνούς. (αναλυτικά)

Η απάντηση του Σισμανόγλειου στις καταγγελίες της ΠΟΕΔΗΝ περί «αξονικών για τα μπάζα»

Το ΓΝ Σισμανόγλειο - Αμαλία Φλέμιγκ απαντά στη χθεσινή καταγγελία της ΠΟΕΔΗΝ δίνοντας στη δημοσιότητα το ιστορικό του περιστατικού. (αναλυτικά)

Οι «μεταρρυθμίσεις» της ΝΔ στη δημόσια Διοίκηση: Η απάντηση του υπουργείου στον Γ. Γεωργαντά

Ο Τομεάρχη Διοικητικής Ανασυγκρότησης της ΝΔ θυμίζει σε όλους ότι οι αυτοαποκαλούμενοι "μεταρρυθμιστές" της ΝΔ, που τάχα κόπτονται για το μέγεθος του κράτους, παρέδωσαν στην κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ μια δημόσια διοίκηση με περισσότερους από 60.000 συμβασιούχους, εγκλωβισμένους στα πελατειακά δίκτυα της ΝΔ και σε κατακερματισμένες εργασιακές σχέσεις». (αναλυτικά)

Βγήκαν «μαχαίρια» για την τηλεθέαση: Στο στόχαστρο ο ΣΚΑΪ εξαιτίας του «Survivor»

Βγήκαν «μαχαίρια» για την τηλεθέαση. Στο στόχαστρο ο ΣΚΑΪ, εξαιτίας του «Survivor», από Star και ΑΝΤ1, ενώ σοβαρά παράπονα έχει και η ΕΡΤ από τη Nielsen. Η κυβέρνηση εμφανίζεται αποφασισμένη να ανοίξει τον φάκελο των μετρήσεων σε τηλεόραση και έρευνες γνώμης, ενώ και η αγορά αναγνωρίζει τις αλλαγές που έφερε το Μνημόνιο στο δείγμα μέτρησης και ζητάει αλλαγές. (αναλυτικά)

Πρώτη στις προτιμήσεις των Σουηδών επισκεπτών η Ελλάδα

Για την Ελλάδα, οι κρατήσεις για τη φετινή τουριστική περίοδο καταγράφουν ανοδική πορεία, όπως σημειώνεται από όλους τους μεγάλους tour operators που συμμετείχαν στην Έκθεση. (αναλυτικά)

Η Περιφέρεια Αττικής διευρύνει τα «Κέντρα Κοινότητας» σε όλη την ΠΕ Νήσων με στόχο τη στήριξη των ευπαθών κοινωνικών ομάδων

Τοπικά σημεία αναφοράς για την υποστήριξη και τη διασύνδεση των πολιτών με όλα τα κοινωνικά προγράμματα. (αναλυτικά)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.