21 Μαρ 2017

Τι δεν μας είπαν τα κανάλια τη Δευτέρα 20 Μαρτίου

Μυωπική "ενημέρωση"


   Τα δελτία ειδήσεων απασχόλησαν η διαπραγμάτευση και το Eurogroup, oι συντάξεις των αιρετών, η εξαφάνιση Σώρρα, το αστυνομικό δελτίο...
   Υπήρξαν, όμως, όπως πάντα, και οι ειδήσεις που τα κανάλια είτε δεν... βλέπουν είτε περνούν στα ψιλά...
   Ας δούμε μερικές από αυτές:

Καμιά εξαίρεση στις συντάξεις των αιρετών: Το υπουργείο απαντάει στα παραπλανητικά δημοσιεύματα

«Καμιά εξαίρεση δεν πρόκειται να υπάρξει και οι αιρετοί αντιμετωπίζονται ισότιμα με τους λοιπούς ασφαλισμένους της χώρας»: Σαφή απάντηση δίνει το υπουργείο Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης στο δημοσίευμα του Ελεύθερου Τύπου το οποίο κάνει λόγο για «παράθυρο εξαίρεσης για τις βουλευτικές συντάξεις αλλά και τις συντάξεις αιρετών στην Τοπική Αυτοδιοίκηση στην εφαρμογή των διατάξεων του ασφαλιστικού νόμου 4387». (αναλυτικά)

Αδιάβλητο σύστημα δημόσιας κλήρωσης: Οριστικό τέλος στις απευθείας αναθέσεις ημετέρων

Σε πλήρη λειτουργία και ανάπτυξη από σήμερα το Κεντρικό Ηλεκτρονικό Σύστημα Κληρώσεων των απευθείας αναθέσεων για τις δημόσιες συμβάσεις και τις μελέτες. (αναλυτικά)

Οι... ωραίοι έχουν χρέη - Προκλητικές περιπτώσεις πλούσιων που χρωστούν τεράστια ποσά

Πάμπλουτοι Ελληνες, με καταθέσεις εκατομμυρίων, με βίλες στα βόρεια προάστια, εξοχικά σε νησιά και βουνά, χρωστούν τεράστια ποσά δανείων. (αναλυτικά)

Αντίστροφη μέτρηση για την παράδοση των έργων στα Τέμπη

Στις αρχές Απριλίου αναμένεται να παραδοθούν στην κυκλοφορία 25 χλμ αυτοκινητόδρομου με τρεις δίδυμες σήραγγες που θα παρακάμπτουν την κοιλάδα των Τεμπών. Οι σήραγγες έχουν συνολικά μήκος 11 χλμ, και αυτή των Τεμπών, (6 χλμ) αποτελεί τη μεγαλύτερη των Βαλκανίων. (αναλυτικά)

65 εκατ. ευρώ για την ανάπτυξη των ΑΕΙ ανακοίνωσε ο Κ. Γαβρόγλου

Τη θεσμοθέτηση των Περιφερειακών Συμβουλίων Ανώτατης Εκπαίδευσης (ΠΣΑΕ) μέσα στο καλοκαίρι ανακοίνωσε ο υπουργός Παιδείας, Κώστας Γαβρόγλου, από τη Φλώρινα, μιλώντας στα μέλη ΔΕΠ της Παιδαγωγικής Σχολής και του Τμήματος Εφαρμοσμένων και Εικαστικών Τεχνών του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας. (αναλυτικά)

Προγράμματα προώθησης του ελληνικού κρασιού στο εξωτερικό προϋπολογισμού 4,8 εκατ. ευρώ

Στην έγκριση 10 νέων δικαιούχων για ένταξη στο Πρόγραμμα Προώθησης Οίνων σε αγορές τρίτων χωρών, προχώρησε ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Βαγγέλης Αποστόλου. (αναλυτικά)

Ν. Φίλης: Δεν έχω κάνει καμιά δήλωση υπέρ της άμεσης διενέργειας εκλογών

Δήλωση του Νίκου Φίλη με αφορμή πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της εφημερίδας ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ. (αναλυτικά)

Επιδοτούμενο πρόγραμμα κατάρτισης, πιστοποίησης και συμβουλευτικής για 3.000 άνεργους νέους από τον ΣΕΠΕ

Επιδοτούμενο πρόγραμμα για 3.000 άνεργους νέους, ηλικίας 18 έως 24 ετών υλοποιεί ο Σύνδεσμος Επιχειρήσεων Πληροφορικής & Επικοινωνιών Ελλάδας (ΣΕΠΕ), σε τομείς Τεχνολογιών Πληροφορικής και Επικοινωνιών, στο πλαίσιο του Προγράμματος Επιδοτούμενης Κατάρτισης και Πρακτικής Άσκησης για Άνεργους Νέους. (αναλυτικά)

Υπογραφή πρωτοκόλλου συναντίληψης και συνεργασίας για τη διοργάνωση των εκδηλώσεων «12 Οκτωβρίου 1944: Η Αθήνα Ελεύθερη»

Πρωτόκολλο συναντίληψης και συνεργασίας για τη διοργάνωση των εκδηλώσεων «12 Οκτωβρίου 1944: Η Αθήνα Ελεύθερη» συνυπεγράφη σήμερα Δευτέρα 20 Μαρτίου 2017, στο Μέγαρο της Βουλής των Ελλήνων. (αναλυτικά)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.