11 Μαρ 2017

Τι δεν μας είπαν τα κανάλια την Παρασκευή 10 Μαρτίου

Δεν είδαν ούτε την υπάλληλο του Μηταράκη, που την δήλωνε ως... εργάτρια super market!!!


   Τα δελτία ειδήσεων απασχόλησε η πορεία της διαπραγμάτευσης, τα φορολογικά, η πρόταση για εξεταστική για τον Γιάννο Παπαντωνίου και τα σκάνδαλα με τα εξοπλιστικά, η Σύνοδος Κορυφής στις Βρυξέλλες, οι δηλώσεις Λαγκάρντ, οι δηλώσεις του πρωθυπουργού...
   Υπήρξαν, όμως, όπως πάντα, και οι ειδήσεις που τα κανάλια είτε δεν... βλέπουν είτε περνούν στα ψιλά...
   Ας δούμε μερικές από αυτές:

Οι Έλληνες δεν εμπιστεύονται τους δημοσιογράφους και τα ΜΜΕ

Κλονισμένη είναι η εμπιστοσύνη των Ελλήνων απέναντι στους δημοσιογράφους και τα ΜΜΕ καθώς θεωρούν ότι επηρεάζονται από αθέμιτα επιχειρηματικά και πολιτικά συμφέροντα. (αναλυτικά)

Γίνεται πράξη η δέσμευση του ΣΥΡΙΖΑ: Πρόταση για τη σύσταση εξεταστικής επιτροπής για τον Γιάννο Παπαντωνίου και τα εξοπλιστικά

Οι κοινοβουλευτικές ομάδες ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ κατέθεσαν πρόταση για τη σύσταση ειδικής επιτροπής για τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης, σε σχέση με όλες τις δικογραφίες που έχουν σταλεί στη Βουλή, για τα εξοπλιστικά προγράμματα της περιόδου Παναντωνίου. (αναλυτικά)

Με τη φανέλα του ΔΝΤ ο Μητσοτάκης και στο Bloomberg

«Η διαχωριστική γραμμή με τον κ. Μητσοτάκη έχει χαραχθεί προ πολλού: Αυτός με την ελίτ, η κυβέρνηση με την κοινωνική πλειοψηφία», υπογραμμίζουν κυβερνητικές πηγές με αφορμή τα «μαθήματα πολιτικού καιροσκοπισμού και κυνισμού» που παρέδωσε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης σε συνέντευξή του στο Bloomberg. (αναλυτικά)

Το υπ. Υγείας για την απόφαση του ΣτΕ: Δεν επηρεάζεται το σημερινό διοικητικό status στα νοσοκομεία

«Για πρώτη φορά σε αντίθεση με όλες τις προηγούμενες κυβερνήσεις εφάρμοσε τον νόμο, προέβη σε αξιολόγηση των Διοικητών και μέσα από την διαδικασία αυτή επέλεξε διατηρήσει στη θέση τους το 15% των διοικητών, για τους οποίους έκρινε ότι είχαν τα εχέγγυα της αποτελεσματικής διεύθυνσης των δημόσιων νοσοκομείων σε μια κρίσιμη περίοδο για το ΕΣΥ», τονίζεται μεταξύ άλλων. (αναλυτικά)

Υπάλληλος του Μηταράκη τον στέλνει στη Δικαιοσύνη γιατί την δήλωνε ως εργάτρια… σούπερμάρκετ

Μια πρώην υπάλληλος καταγγέλλει σωρεία παραβιάσεων της εργατικής νομοθεσίας από τον βουλευτή της ΝΔ. (αναλυτικά)

«Αγώνας ζωής για το δίκιο ενός τόπου»: Κινητοποιήσεις ενάντια στις εξορύξεις χρυσού και τις διώξεις

Πορεία στη Θεσσαλονίκη, Πλατεία ΧΑΝΘ, 11:00 π.μ. το Σάββατο 11 Μαρτίου - Συγκέντρωση στα Δικαστήρια Θεσσαλονίκης, 9:00 π.μ. τη Δευτέρα 13 Μαρτίου. (αναλυτικά)

Πώς προωθείται η δημιουργία θέσεων εργασίας με κονδύλια εκτός προϋπολογισμού

Για την πρόταση ενίσχυσης της δημιουργίας θέσεων εργασίας μέσω συνεργασίας με την Παγκόσμια Τράπεζα και άλλες εναλλακτικές πηγές χρηματοδότησης μίλησε η αναπληρώτρια υπουργός Εργασίας Ράνια Αντωνοπούλου. (αναλυτικά)

Έπρεπε να πληρωθούν: Η Επιθεώρηση Εργασίας δικαιώνει τους εργαζόμενους του ΔΟΛ που βρίσκονται σε επίσχεση

Ο ΔΟΛ, με μια κίνηση που πρόδιδε εκδικητικές τάσεις, δεν πλήρωσε τους εργαζόμενους του που είχαν κάνει επίσχεση, το ένα μηνιάτικο που έδωσε στους υπόλοιπους. Κι αυτό, ενώ οι εργαζόμενοι σε επίσχεση διατηρούν στο ακέραιο κάθε δικαίωμά τους. (αναλυτικά)

Νέα ευκαιρία για τη ρύθμιση ληξιπρόθεσμων χρεών στη ΔΕΗ


«Ξεμπλοκάρουν» επενδύσεις που είχαν ενταχθεί σε παλιότερους αναπτυξιακούς νόμους

Μετά από αιτήματα πολλών επιχειρήσεων, των οποίων επενδυτικά σχέδια έχουν υπαχθεί στους αναπτυξιακούς νόμους 3299/2004 και 3908/2011, η γενική γραμματεία Στρατηγικών και Ιδιωτικών Επενδύσεων του υπουργείου Οικονομίας γνωστοποίησε ότι προωθείται άμεσα στη Βουλή των Ελλήνων σχετική πρόταση νομοθετικής διάταξης. (αναλυτικά)

Αττικόν: Σε λειτουργία επιπλέον τρεις αίθουσες χειρουργείων τον Απρίλιο

Τρεις χειρουργικές αίθουσες που παρέμεναν κλειστές από το 2003 θα τεθούν σε λειτουργία τον Απρίλιο στον κεντρικό κόμβο των χειρουργείων, ανακοίνωσε το νοσοκομείο «ΑΤΤΙΚΟΝ». (αναλυτικά)

Ο ΟΑΕΔ παραχώρησε στον Δήμο Πάτρας το Πλατανόδασος και χώρους στις Εργατικές Κατοικίες

Η διοικήτρια του ΟΑΕΔ Μαρία Καραμεσίνη επισκέφτηκε το πρωί της Παρασκευής το Δημαρχείο της Πάτρας και συνυπέγραψε με το Δήμαρχο Κώστα Πελετίδη την παραχώρηση χρήσης για 10 χρόνια του «Πλατανοδάσους», οικοπέδου συνολικής έκτασης 59 στρεμμάτων που βρίσκεται στον Καστελόκαμπο, καθώς και 13 καταστημάτων και τεσσάρων αιθουσών συγκέντρωσης σε τέσσερις οικισμούς Εργατικών Κατοικιών. (αναλυτικά)

Αυξήθηκε κατά 7,2% η επιβατική κίνηση στα ελληνικά αεροδρόμια το πρώτο δίμηνο του έτους

Αύξηση κατά 7,2% σημείωσε η επιβατική κίνηση στα ελληνικά αεροδρόμια το πρώτο δίμηνο του 2017, σε σχέση με το αντίστοιχο χρονικό διάστημα του 2016, με τους διακινούμενους επιβάτες να φθάνουν τα 3,75 εκατ. άτομα. (αναλυτικά)

Αύξηση 7,2% σημείωσε η βιομηχανική παραγωγή τον Ιανουάριο

Αύξηση 7,2% σημείωσε η βιομηχανική παραγωγή στη χώρα τον Ιανουάριο εφέτος, ενώ ειδικά η παραγωγή των μεταποιητικών βιομηχανιών αυξήθηκε 1,1%. (αναλυτικά)

Αυξημένες κατά 23,9% οι εξαγωγές τον Ιανουάριο

Αύξηση της τάξης του 23,9% εμφάνισαν οι ελληνικές εξαγωγές, κατά τη διάρκεια του Ιανουαρίου του 2017, σύμφωνα με τα προσωρινά στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ. (αναλυτικά)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.