24 Φεβ 2017

«Πού κρύβεται ο Μητσοτάκης; Θα τον περιμένω μέχρι το βράδυ!» - VIDEO

Τα πυρά του Αλέξη Τσίπρα για την αφωνία Μητσοτάκη και ΝΔ


   Ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, κατά την απάντησή του σε ερώτηση του προέδρου της Ένωσης Κεντρώων Βασίλη Λεβέντη, στο πλαίσιο της «Ώρας του πρωθυπουργού», επισήμανε, μεταξύ άλλων, ότι ο κ. Λεβέντης ήταν ο μόνος που μπήκε στον κόπο να του καταθέσει ερώτηση για το ζήτημα της διαπραγμάτευσης, ενώ άλλοι δεν το έκαναν γιατί «προτιμούν τους μονολόγους», τονίζοντας ότι θα είναι στη Βουλή κάθε Παρασκευή για να απαντάει, και σε εύκολες και δύσκολες στιγμές, γιατί εκείνος δεν κρύβεται, όπως κρύβονται άλλοι, κάτι που, όπως σημείωσε, φαίνεται από τα άδεια έδρανα.


 
   Ο Αλέξης Τσίπρας έκανε λόγο για αφωνία και έλλειμμα στρατηγικής της ΝΔ, ασκώντας της κριτική και για τη στάση της αναφορικά με τη συμφωνία του Eurgoroup.
   Σχολίασε ότι ο Κυρ. Μητσοτάκης έχει κρυφτεί και δεν είναι στη Βουλή, ότι δεν απηύθυνε ερώτημα στην "Ώρα του Πρωθυπουργού" επί της διαπραγμάτευσης και πως όμως ο ίδιος θα είναι εδώ κάθε Παρασκευή να τον περιμένει και να του απαντά. Διερωτήθηκε γιατί δεν λέει κάτι ο κ. Μητσοτάκης «που πρωταγωνίστησε στα καταστροφολογικά σενάρια» για τα αποτελέσματα του Eurogroup τόσες μέρες.
   Ο Αλ. Τσίπρας ανέφερε ότι ειπώθηκε πως ο κ. Μητσοτάκης ήταν άρρωστος και ότι τον είδε χτες στα εγκαίνια του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος και του ευχήθηκε περαστικά. Κατέκρινε τη ΝΔ που κατηγορούσε τον κ. Τσακαλώτο ότι δήθεν κρύβεται και διερωτήθηκε δηκτικά εάν πήγαν "στη Νικολούλη", για να επισημάνει ότι ο υπουργός Οικονομικών απάντησε χτες στη Βουλή και θα το κάνει και την Τρίτη. Αντίθετα, εκείνος που κρύβεται τόσες μέρες, είναι ο πρόεδρος της ΝΔ, σημείωσε ο κ. Τσίπρας.
   "Με τις τελευταίες εξελίξεις και με το κλείσιμο της αξιολόγησης έως τις 20 Μάρτη, θα έχουμε τη δυνατότητα να συζητάμε εδώ και να αντιπαρατιθέμεθα για τα σημαντικά που είναι πώς θα μειωθεί η ανεργία, πώς θα δημιουργηθεί νέος πλούτος, πώς θα προστατευτεί η κοινωνική πλειοψηφία, πώς η χώρα θα βγει από την επιτροπεία» τόνισε επίσης ο Αλέξης Τσίπρας.
   Κατέστησε σαφές ότι προσωπικός του στόχος και της κυβέρνησης είναι «να είμαστε κυβέρνηση που θα αψηφήσει τις Κασσάνδρες και με στοχοπροσήλωση και αποφασιστικότητα θα καταφέρουμε να βγάλουμε τη χώρα από τα μνημόνια, την επιτροπεία, την κρίση».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.