7 Φεβ 2017

ΝΔ – GATE

H Νέα Δημοκρατία είναι ένα «τελειωμένο» κόμμα, που παράγει περισσότερα σκάνδαλα απ’ όσα μπορεί να καταναλώσει

   Σε οποιαδήποτε άλλη χώρα του σύγχρονου κόσμου ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα ήταν ήδη παρελθόν από την προεδρία του κόμματος του.
   Στην Ελλάδα ,όμως, τα απόνερα της πτώσης του δικομματικού κατεστημένου, φέρνουν στην επιφάνεια τη δυσωδία 40 ετών φαιδρής και επικίνδυνης διακυβέρνησης.
   Το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας είναι ένα χρεοκοπημένο κόμμα . Έχει απλήρωτα δάνεια 200.000.000 ευρώ.
   Ο αρχηγός της παράταξης ελέγχεται για δάνειο, που δεν εξυπηρέτησε για δέκα ολόκληρα χρόνια.
   Η κ. Μαρέβα, ελέγχεται για την αγορά πολυτελούς κατοικίας στη Γαλλία, που πραγματοποιήθηκε λίγο μετά τη δήλωση διάστασης από τον τωρινό πρόεδρο του κόμματος ,με ύποπτες διαδικασίες.
   Στελέχη και πολιτευτές της ΝΔ, που και αυτοί ελέγχονται για μια σειρά άλλων γεγονότων (ΚΕΕΛΠΝΟ, Novartis, λίστες) απειλούν δημοσιογράφους, κατασκευάζουν ειδήσεις, προσπαθούν να προσάψουν δεξιά και αριστερά τα πεπραγμένα τους
   Μόνο που τα επιχειρήματα τους είναι τόσο έωλα, που δεν μπορούν να σταθούν καν στο δημόσιο λόγο.
   Στην πραγματικότητα, η Νέα Δημοκρατία είναι ένα «τελειωμένο» κόμμα, που παράγει περισσότερα σκάνδαλα απ’ όσα μπορεί να καταναλώσει.
   Η μάχη ενάντια στη διαπλοκή και τη διαφθορά, η μάχη για την προάσπιση των ανθρωπιστικών και δημοκρατικών αξιών είναι μια μάχη, που αφορά καίρια τους πολίτες.
   Ο δρόμος για μια άλλη Ελλάδα δεν περνά μόνο μέσα από την οικονομική ανασύσταση της χώρας. Χρειάζεται η εμπέδωση μιας άλλης νοοτροπίας, στον αντίποδα της διαφθοράς, η οποία θα διαπερνά όλη την κοινωνική πυραμίδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.