8 Φεβ 2017

Όλγα Γεροβασίλη: Το ΑΣΕΠ έχει καθιερωθεί στη συνείδηση των πολιτών ως απαραίτητο εργαλείο για τη διαφανή λειτουργία του δημόσιου τομέα

Συνάντηση της Όλγας Γεροβασίλη με τον Σύλλογο Υπαλλήλων ΑΣΕΠ

   Η Υπουργός Διοικητικής Ανασυγκρότησης, Όλγα Γεροβασίλη, συναντήθηκε χθες, Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2017, με αντιπροσωπεία του Συλλόγου Υπαλλήλων Α.Σ.Ε.Π.
   Στη συνάντηση, η οποία διεξήχθη σε πολύ καλό κλίμα, οι εκπρόσωποι των υπαλλήλων ενημέρωσαν την Υπουργό για τις προτάσεις τους στο πλαίσιο της καλύτερης λειτουργίας του Α.Σ.Ε.Π.
   Η Υπουργός, αφού επισήμανε το κομβικό ρόλο που διαδραματίζει το Α.Σ.Ε.Π. στη Δημόσια Διοίκηση, τόνισε ότι στόχος του Υπουργείου Διοικητικής Ανασυγκρότησης είναι η περαιτέρω ενίσχυση του ρόλου της Ανεξάρτητης Αρχής, που έχει καθιερωθεί στη συνείδηση των πολιτών ως απαραίτητο εργαλείο για τη διαφανή λειτουργία του δημόσιου τομέα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.