14 Φεβ 2017

Με... φανέλα ΔΝΤ στο Βερολίνο ο Μητσοτάκης!!!

- Οι αυτόκλητοι αυλοκόλακες, ειδικά όταν δεν υφίσταται αυλή, οδηγούνται πάντοτε στον αυτοεξευτελισμό
- Τις κυβερνήσεις στην Ελλάδα, δυστυχώς γι’ αυτόν, δεν τις διορίζει ούτε η Γερμανία ούτε το ΔΝΤ. Τις εκλέγει ο ελληνικός λαός

   «Τη στιγμή που όλη η Ευρώπη και οι θεσμοί της αναγνωρίζουν ότι η ελληνική οικονομία κινείται σε σταθερά ανοδική τροχιά -η Κομισιόν ανακοίνωσε ότι το 2016 θα κλείσει με 0,3% ανάπτυξη-, ότι το πρωτογενές πλεόνασμα του 2016 αναμένεται να διαμορφωθεί ακόμα και πάνω από 2% του ΑΕΠ και ότι το ΔΝΤ έχει παράλογες απαιτήσεις από την Ελλάδα, οι οποίες βασίζονται μάλιστα σε μη πραγματικά στοιχεία, ο κ. Μητσοτάκης, που κατά τα άλλα μας διαβεβαίωνε ότι στο εξωτερικό φορά πάντα τη γαλανόλευκη, εμφανίστηκε σήμερα βασιλικότερος του βασιλέως, φορώντας τη φανέλα του ΔΝΤ» τονίζει με ανακοίνωσή του το γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού.
   Παράλληλα, τονίζεται ότι «τη στιγμή που ακόμα και η Γερμανίδα καγκελάριος διατηρεί πολύ πιο μετριοπαθή στάση κατά τις διαπραγματεύσεις για το ελληνικό πρόγραμμα, αποφεύγοντας να ταυτιστεί με τους πιο ακραίους και παράλογους κύκλους των δανειστών, στη συνάντηση του Κ.Μητσοτάκη με τη ίδια υποστήριξε, τους παραλογισμούς του ΔΝΤ και χρέωσε τις καθυστερήσεις για την ολοκλήρωση της αξιολόγησης στην ελληνική κυβέρνηση».
   Επιπλέον, στην ίδια ανακοίνωση τονίζεται ότι «ενημερώνουμε τον κ. Μητσοτάκη ότι οι αυτόκλητοι αυλοκόλακες, ειδικά όταν δεν υφίσταται αυλή, οδηγούνται πάντοτε στον αυτοεξευτελισμό».
   Τέλος, το γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού υπενθυμίζει ότι «όσα διαπιστευτήρια υποταγής και να δώσει, πόσο μάλλον όταν δεν του ζητούνται, δεν πρόκειται να πάρει το χρίσμα που τόσο επιδιώκει».
   «Τις κυβερνήσεις στην Ελλάδα, δυστυχώς γι’ αυτόν, δεν τις διορίζει ούτε η Γερμανία ούτε το ΔΝΤ. Τις εκλέγει ο ελληνικός λαός» υπογραμμίζεται στην ίδια ανακοίνωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.