25 Φεβ 2017

Ευκλείδης Τσακαλώτος: Καλύτερη από αυτήν που περίμενα η συμφωνία

"Πλέον χρειάζεται δουλειά για να κλείσει η δεύτερη αξιολόγηση, με τους καλύτερους δυνατούς όρους, ώστε να γυρίσει οριστικά σελίδα η ελληνική οικονομία"

   Η συμφωνία είναι καλύτερη από αυτήν που περίμενα πριν από ένα μήνα, δηλώνει στην εφημερίδα «Ειδήσεις», ο υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος, σχετικά με την κατ' αρχήν συμφωνία, που επετεύχθη στο Eurogroup της προηγούμενης Δευτέρας.
   Πλέον χρειάζεται δουλειά για να κλείσει η δεύτερη αξιολόγηση, με τους καλύτερους δυνατούς όρους, ώστε να γυρίσει οριστικά σελίδα η ελληνική οικονομία, σημειώνει στην εφημερίδα, ο Ευ. Τσακαλώτος.
   Ο υπουργός Οικονομικών εμφανίζεται ικανοποιημένος με βάση τις αρχικές του εκτιμήσεις, αλλά επισημαίνει ότι απομένει αρκετή δουλειά, για να κλείσουν οι λεπτομέρειες της συμφωνίας, από τις οποίες ουσιαστικά θα κριθεί η δυνατότητα της κυβέρνησης να αλλάξει το οικονομικό κλίμα και το μείγμα πολιτικής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.