20 Φεβ 2017

Η Άρτα πενθεί για την γιατρό Μαρία Κραββαρίτη

Θερμά συλλυπητήρια Ανδρέα

   Σοκ έχει προκαλέσει στην Άρτα, η είδηση για τον τραγικό θάνατο που βρήκε, χθες το απόγευμα στην Βουλγαρία, η γιατρός ενδοκρινολόγος, Αντιπρόεδρος και πρώην Πρόεδρος της Ιατρικής Εταιρείας Άρτας, μέλος του Δ.Σ. του Ιατρικού Συλλόγου Άρτας και ιδιαίτερα αγαπητή στην τοπική κοινωνία, Μαρία Κραββαρίτη, σύζυγος του, επίσης γιατρού, μαιευτήρα-γυναικολόγου, Ανδρέα Παπαχρήστου.
   Η άτυχη Μαρία έχασε την ζωή της σε τροχαίο δυστύχημα, που έγινε στην έξοδο της πόλης Μπλαγκόεβγκραντ.
   Μαζί με τον Ανδρέα και το μικρότερο παιδί τους, ηλικίας περίπου 10 ετών, έκαναν το ταξίδι στην Βουλγαρία, προκειμένου να επισκεφθούν το άλλο παιδί τους που σπουδάζει εκεί.
   Το 10χρονο παιδί της οικογένειας μεταφέρθηκε αρχικά στο νοσοκομείο του Μπλαγκόεβγκραντ και στη συνέχεια, λόγω της σοβαρότητας της κατάστασής του, στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Pirogov στη Σόφια, ενώ ο πατέρας, που οδηγούσε το μοιραίο BMW, έχει διαφύγει τον κίνδυνο.
   Τα θερμά τους συλλυπητήρια, για τον απροσδόκητο θάνατο της συναδέλφου τους, εκφράζουν με ανακοινώσεις τους η Ιατρική Εταιρεία Άρτας και ο Ιατρικός Σύλλογος Άρτας.



 
   Σε ελληνικά και βουλγάρικα sites έχουν δημοσιευθεί πάμπολλες φωτογραφίες από τον τόπο του δυστυχήματος, όπου φαίνεται κυριολεκτικά διαλυμένο το αυτοκίνητο.
   Αν θέλετε να τις δείτε, ψάξτε τις αλλού και όχι στον Τηλεβόα!
   Θερμά συλλυπητήρια Ανδρέα, μακάρι να γίνει σύντομα καλά το παιδί...

1 σχόλιο:

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.