18 Φεβ 2017

Για τις ψεύτικες διαρροές της ΝΔ: Εκατό η αλεπού, εκατόν ένα το αλεπουδάκι;

Γνωστή η τακτική της: δίνει ψεύτικες "ειδήσεις" σε φιλικά ΜΜΕ και καλεί μετά την κυβέρνηση να τοποθετηθεί επί ανύπαρκτων θεμάτων

   Απάντηση από την κυβέρνηση στις ψεύτικες «διαρροές» της ΝΔ ότι θα γίνει... «δήμευση των αποθεματικών των ασφαλιστικών ταμείων» και ότι «ο πρωθυπουργός θα κάνει διάγγελμα τη Δεύτερα το βράδυ, μετά το Eurogroup».
   Όπως τονίζεται στην κυβερνητική απάντηση:
    «Η ΝΔ, για μια ακόμη φορά, προσπαθεί και πάλι να δημιουργήσει αναταραχή σε βάρος των πολιτών. Διαρρέει ψευδώς ότι:
    - Η κυβέρνηση θα προχωρήσει στη δήθεν «δήμευση των αποθεματικών των ασφαλιστικών ταμείων».
    - Ο Πρωθυπουργός θα κάνει διάγγελμα τη Δεύτερα το βράδυ, μετά το Eurogroup. Η ΝΔ επιμένει να δίνει ψεύτικες "ειδήσεις" σε φιλικά της μέσα ενημέρωσης για να καλέσει στη συνέχεια την κυβέρνηση να τοποθετηθεί επί ανύπαρκτων θεμάτων.
    Εκατό η αλεπού, εκατόν ένα το αλεπουδάκι;»
    Η ανακοίνωση της ΝΔ
    Σημειώνεται πως νωρίτερα, σε ανακοίνωσή του το Γραφείου Τύπου της ΝΔ ισχυριζόταν πως «σύμφωνα με δημοσιεύματα, που προέρχονται από διαρροές της Κυβέρνησης, οι κ. Τσίπρας - Καμμένος ετοιμάζονται να επαναλάβουν το ίδιο καταστροφικό έργο του 2015: Εσωτερική στάση πληρωμών σε όλο τον ιδιωτικό τομέα και δήμευση των αποθεματικών των ασφαλιστικών ταμείων από την Τράπεζα της Ελλάδος."
    Η ΝΔ πρόσθετε πως κάτι τέτοιο «θα στραγγαλίσει την πραγματική οικονομία, θα βυθίσει τη χώρα στην ύφεση, θα οδηγήσει σε νέα μείωση συντάξεων και θα εκτοξεύσει την ανεργία» και κατέληγε πως «η Κυβέρνηση δεν έχει κανένα δικαίωμα να βάλει χέρι στα αποθεματικά των συνταξιούχων. Την προειδοποιούμε να μην το επιχειρήσει σε καμία περίπτωση».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.