6 Φεβ 2017

Η Ιατρική Εταιρεία και οι Εθελοντές Αιμοδότες διοργανώνουν αιμοδοσία στην Άρτα

Όλοι πρέπει να γνωρίζουμε ότι εθελοντής αιμοδότης γίνεσαι από επιλογή, υποψήφιος λήπτης όμως μπορεί να είναι ο καθένας μας σε οποιαδήποτε δύσκολη καμπή της ζωής του και της υγείας του

   Όλοι γνωρίζουμε πόσο πολύτιμο και αναγκαίο είναι το αίμα για τη ζωή μας. Επίσης γνωρίζουμε ότι το αίμα ούτε παράγεται, ούτε αντικαθίσταται, ούτε αγοράζεται, ούτε πουλιέται. Μόνο προσφέρεται.
   Προσφέρεται από εσένα, τον υποψήφιο εθελοντή αιμοδότη, που μπορεί με αυτή την πράξη να γίνεις ένας μεγάλος αφανής ήρωας. Γιατί 8 λεπτά από το χρόνο σου μπορεί να σώσει μια ζωή, να κάνει μια καρδιά να συνεχίσει να χτυπά, ένα πρόσωπο να χαμογελά, μια ψυχή να σε ευγνωμονεί για πάντα και τη δική σου ψυχή να γεμίζει από την αγαλλίαση της προσφοράς.
   Το να δίνεις αίμα δεν είναι φιλανθρωπία, είναι η υπέρτατη πράξη αλτρουισμού και ανθρώπινης αλληλεγγύης.
   Όλοι πρέπει να γνωρίζουμε ότι εθελοντής αιμοδότης γίνεσαι από επιλογή, υποψήφιος λήπτης όμως μπορεί να είναι ο καθένας μας σε οποιαδήποτε δύσκολη καμπή της ζωής του και της υγείας του.
   Ας κάνουμε λοιπόν πράξη αυτή την ευαισθησία, την ανθρωπιά και την αγάπη που ο καθένας μας έχει κρυμμένη σε μια γωνιά της ψυχής του!!!
   Δώσε αίμα, κάνε και εσύ μια καρδιά να συνεχίσει να χτυπά.
   Την Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2017, από τις 9:00 π.μ. έως τις 1:00 μ.μ., γίνεται εθελοντική αιμοδοσία στα γραφεία του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Άρτας - Σκουφά 79 ΑΡΤΑ.
   Σας καλούμε λοιπόν να είστε όλοι εκεί

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.