18 Φεβ 2017

Νέο Αστυνομικό Τμήμα στα Πράμαντα

Τα εγκαίνια θα γίνουν την Δευτέρα από τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας

   Ως μια σημαντική εξέλιξη για την ευρύτερη περιοχή των Τζουμέρκων θεωρείται το νέο Αστυνομικό Τμήμα Βορείων Τζουμέρκων, καθώς θα συμβάλει στην αποτελεσματικότερη αστυνόμευση, αλλά και στην εξυπηρέτηση κατοίκων και επισκεπτών.
   Τα εγκαίνια του νέου κτιρίου του Αστυνομικού Τμήματος Βορείων Τζουμέρκων, όπως μετονομάζεται πλέον το Αστυνομικό Τμήμα Πραμάντων, μετά την αναδιάρθρωση των υπηρεσιών της Ελληνικής Αστυνομίας, θα γίνουν από τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας, αντιστράτηγο Κωνσταντίνο Τσουβάλα, τη Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου, στις 12 το μεσημέρι, στα Πράμαντα. Το νέο Αστυνομικό Τμήμα θα στεγαστεί στο κτίριο «Τσίρκα», το οποίο παραχώρησε για τον σκοπό αυτό ο δήμος Βορείων Τζουμέρκων.
   «Η αναβάθμιση του πρώην Αστυνομικού Τμήματος Πραμάντων στο νέο Αστυνομικό Τμήμα Βορείων Τζουμέρκων, με περιοχή ευθύνης το σύνολο της επικράτειας του δήμου Βορείων Τζουμέρκων αλλά και τμήματος του όμορου δήμου Κεντρικών Τζουμέρκων, αποτελεί μια σημαντική εξέλιξη για την ευρύτερη περιοχή. Η εμπέδωση του αισθήματος ασφαλείας σε κατοίκους και επισκέπτες, καθώς και η γενικότερη αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών, θα βοηθήσει την περιοχή μας, μια απομακρυσμένη και αραιοκατοικημένη περιοχή, η οποία όμως παρουσιάζει μεγάλες προοπτικές ανάπτυξης», αναφέρει σε δήλωσή του ο δήμαρχος Γιάννης Σεντελές με αφορμή τα εγκαίνια.
πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.