21 Φεβ 2017

Επίσημη επίσκεψη της Όλγας Γεροβασίλη στη Γεωργία

Υπογραφή Μνημονίου Συνεργασίας για θέματα διοικητικής μεταρρύθμισης, βελτίωσης λειτουργίας των υπηρεσιών, διαφάνειας στο Δημόσιο και ηλεκτρονικής διακυβέρνησης

   H Υπουργός Διοικητικής Ανασυγκρότησης, Όλγα Γεροβασίλη, θα πραγματοποιήσει επίσημη επίσκεψη στη Γεωργία στις 21-23 Φεβρουαρίου, σε συνέχεια της συνάντησης του Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα με τον Γεωργιανό ομόλογό του Γκιόργκι Κβιρικασβίλι τον περασμένο Μάιο στη Θεσσαλονίκη και τη συμφωνία τους για περαιτέρω ανάπτυξη των διμερών σχέσεων Ελλάδας-Γεωργίας.
   Η κ. Γεροβασίλη θα συναντηθεί με τον Πρωθυπουργό της Γεωργίας, κ. Γκιόργκι Κβιρικασβίλι, τον Υπουργό Επικρατείας, αρμόδιο για την Ευρωπαϊκή και Ευρωατλαντική Ολοκλήρωση, κ. Βικτόρ Ντόλιτζε, επιβεβαιώνοντας τους ισχυρούς δεσμούς της Ελλάδας με τη στρατηγική περιοχή του Ν. Καυκάσου.
   Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής της, η Υπουργός Διοικητικής Ανασυγκρότησης θα έχει επαφές με την Υπουργό Δικαιοσύνης κ. Τέα Τσουλουκιάνι και αξιωματούχους του Υπουργείου Δικαιοσύνης της Γεωργίας, στο χαρτοφυλάκιο του οποίου περιλαμβάνεται η δημόσια διοίκηση. Οι δύο πλευρές θα υπογράψουν Μνημόνιο Συνεργασίας για θέματα διοικητικής μεταρρύθμισης, βελτίωσης λειτουργίας των υπηρεσιών, διαφάνειας στο Δημόσιο και ηλεκτρονικής διακυβέρνησης.
   Αναγνωρίζοντας την αξιοσημείωτη πρόοδο στη μεταρρύθμιση του δημοσίου τομέα τα τελευταία χρόνια στη Γεωργία, η ελληνική πλευρά προσέρχεται με εποικοδομητικό πνεύμα συνεργασίας, με δεδομένο το αμοιβαίο ενδιαφέρον για σύσφιξη των διαχρονικά στενών διμερών πολιτισμικών σχέσεων των δύο χωρών.

*** Η φωτογραφία είναι από τη συνάντηση στο Μέγαρο Μαξίμου, με τον Πρέσβη της Γεωργίας Ioseb Nanobashvili, τον Πρόεδρο της Κοινοβουλευτικής Ομάδας Φιλίας Γεωργίας-Ελλάδας Victor Dolidze, τους Βουλευτές Γεωργίας Ani Mirotadze και Iasha Shervashidze και με τη Σύμβουλο της Πρεσβείας της Γεωργίας Ekaterine Lortkipanidze, τον περασμένο Νοέμβριο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.