15 Φεβ 2017

Κατακόρυφη μείωση έως 85% στα παράβολα για τον ΑΣΕΠ

- Κοινή Υπουργική Απόφαση Όλγας Γεροβασίλη - Γιώργου Χουλιαράκη
- Για συμμετοχή σε γραπτό διαγωνισμό τρία (3) ευρώ από είκοσι (20) ευρώ

   Στην αναπροσαρμογή των προβλεπόμενων παραβόλων για τη συμμετοχή αλλά και την ένσταση σε διαγωνισμούς του ΑΣΕΠ προχωρούν με ΚΥΑ η υπουργός Διοικητικής Ανασυγκρότησης Όλγα Γεροβασίλη και αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Γιώργος Χουλιαρακης.
   Αναλυτικά, η απόφαση που δημοσιεύθηκε στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως (Κοινή Υπουργική Απόφαση ΔΙΑΔΙΠΥΔ/ΤΣΠΕΑΔ/Φ.18/33296, 30202/2017 - ΦΕΚ 362/Β/9-2-2017) περιλαμβάνει:
   - Το παράβολο υποβολής αίτησης συμμετοχής σε γραπτό διαγωνισμό ορίζεται σε τρία (3) ευρώ από είκοσι (20) ευρώ.
   - Το παράβολο υποβολής αίτησης συμμετοχής σε λοιπές διαδικασίες διορισμού ή πρόσληψης ορίζεται σε τρία (3) ευρώ από δεκαπέντε (15) ευρώ.
   - Το παράβολο υποβολής αίτησης συμμετοχής στην ειδική γραπτή δοκιμασία (τεστ δεξιοτήτων) για διορισμό στο δημόσιο και τον ευρύτερο δημόσιο τομέα ορίζεται σε δέκα (10) ευρώ από σαράντα (40) ευρώ.
   - Το παράβολο υποβολής ένστασης ορίζεται σε είκοσι (20) ευρώ από πενήντα (50) ευρώ.
   Σε περίπτωση που η επιβληθείσα ένταση γίνεται δεκτή, το καταβληθέν ποσό επιστρέφεται στον ενιστάμενο. Σε περίπτωση που η υποβληθείσα ένσταση γίνει δεκτή, το καταβληθέν ποσό επιστρέφεται στον ενιστάμενο. Tο αναπροσαρμοζόμενο ποσό του παραβόλου της ένστασης δεν ισχύει για προκηρύξεις που έχουν εκδοθεί πριν την έναρξη της ισχύος της παρούσας απόφασης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.